E-mail naar Hager sturen

ELEKTRO 2017

Op 26, 27 en 28 september 2017 vindt ELEKTRO 2017 plaats in de Beursfabriek in Nieuwegein. Dit is hét event voor iedereen die geinteresseerd is in elektrotechniek. Of je nu monteur, projectleider, werkvoorbereider, student of directeur bent: tijdens dit event komen letterlijk alle disciplines samen.

De 7.000 vierkante meter beursvloer is gevuld met bruisende themapleinen en te gekke innovatiezones waar je je ogen zult uitkijken. Prikkel je zintuigen met de nieuwste gadgets en laat je verwennen door de gratis versnaperingen gepresenteerd door diverse foodtrucks. Elke beursdag wordt op gepaste wijze afgesloten met een aantal prominente artiesten op het hoofdpodium. Dit mag je niet missen!

Hager is ook aanwezig tijdens dit event. Op onze stand presenteren we diverse innovaties. Zo kun je o.a. kennismaken met Coviva, ons nieuwe plug & play domoticasysteem. Daarnaast presenteren we ook ons Berker schakelmateriaal. En we presenteren daar graag nog iets nieuws aan je ... nog eventjes geduld.

We ontmoeten je graag op onze stand.

Meer informatie op www.elektro2017.nl

G100 building event

Building G100 Event is het tweejaarlijkse event over gebouwautomatisering en Smart Buildings, waarbij de eindgebruiker centraal staat.

Het vindt plaats op 5 oktober van 10.00 tot 18.00 in de Woonindustrie in Nieuwegein.

THEMA: het GBS van morgen – de weg naar functionaliteit en flexibiliteit

Het unieke eventconcept is bedacht door leden van de Building G100. Dit is een eindgebruikersplatform voor personen die zich bezighouden met het management, beheer en onderhoud van gebouwautomatisering en -managementsystemen. Hager is er aanwezig met experts die meer kunnen vertellen over het nieuwe energiemanagementsysteem Agardio en over de KNX-gebouwautomatiseringssytemen (van simpel tot complex) van Hager.

Meer info: www.buildingG100.nl

Je kunt het event als eindgebruiker gratis bezoeken met deze relatiecode:
BGE-07-HAG


Let op: een eindgebruiker is een gebouwenbeheerder - werkzaam bij een organisatie die als opdrachtgever een gebouwenbeheersysteem heeft of wil laten installeren.

Er is helaas geen gratis toegang voor medewerkers van een fabrikant, installateur, system integrator of adviseur.