•  
  • Producten
  • Oplossingen
  • Actueel
  • Services & Tools
  • Trainingen & Events
  • Over ons

Nieuwe producten en systemen

Energiedistributiesystemen

Aardlekautomaat 4-polig (HACO)

Hager heeft de hele range 4-polige aardlekautomaten (HACO’s) vernieuwd en voorzien van de laatste technologische ontwikkelingen

 

Assortimentsuitbreiding IP54-verdelers (staande en wandverdelers)

Hager heeft het aanbod IP54-wandverdelers, 275 mm diep, uitgebreid met een 14-tal nieuwe varianten.

 

Magneetschakelaars - stil en betrouwbaar schakelen

Hager heeft haar magneetschakelaars opgewaardeerd met een nieuwe techniek die beter past bij de snelle invoering van moderne belastingen.

 

Keuzehulp doorverbindingsrails modulaire componenten

Met de keuzehulp doorverbindingsrails is snel en eenvoudig de gewenste doorverbindingsrail voor installatieautomaten en aardlekschakelaars op te zoeken.

 

Nieuwe uitbreidingssets in aanbod vision-groepenkasten

Met zeven nieuwe uitbreidingssets voor woningbouwverdeler vision speelt Hager in op de marktbehoefte aan nieuwe functies voor de groepenverdeler in een woning.

 

Laadstation witty

De nieuwe laadstations van Hager, witty.home en witty.park, zijn beide geschikt voor het laden van alle elektrisch aangedreven voertuigen, zoals hybride en elektrische auto’s, elektrische fietsen en scootmobielen.

 

Vermogensautomaten Tembreak2 - 800 t/m 1600 A vernieuwd

De Tembreak2 was reeds beschikbaar tot 630 A. De TemBreak2 is met zijn unieke kenmerken en voordelen vanaf heden beschikbaar van 125 t/m 1600 A.

 

Modulaire lastscheiders en lastomschakelaars

De nieuwe generatie modulaire lastscheiders en omschakelaars staat garant voor een betrouwbare en veilige bedrijfsinstallatie.

 

Online bestelhulp vision (ook als app)

Hager heeft zo’n 600 verschillende vision-verdelers voorgedefinieerd. Nu kunt u gebruikmaken van de online bestelhulp: eenvoudige keuzemenu’s leiden u naar het juiste type.

 

Kabelmanagementsystemen

Stalen wandgoot tehalit.BRS

Het strakke, neutrale design van tehalit.BRS stalen wandgoot geeft een bedrijfsruimte een tijdloze professionele uitstraling.

 

Ecoline-kanaalcontactdozen volledig vernieuwd

Hager heeft haar 2- en 3-voudige ecoline-kanaalcontactdozen volledig herzien, met meer installatiegemak als doel. Er zijn twee montagevarianten beschikbaar.

 

Bestelhulp tehalit.SL

Deze handige bestelhulp maakt het mogelijk om in drie eenvoudige stappen een 'boodschappenlijst' te maken voor een complete SL-installatie.

 

Schakelmateriaal & Gebouwautomatisering

Domovea-touchscreens: voor volledig vlakke inbouw

Hager biedt twee nieuwe Android-touchscreens in 7”- en 10”-schermformaat alsmede twee nieuwe Windows-touchscreens in 10”- en 16”-schermformaat.

 

Meervoudige KNX-voedingsmodules

Hager introduceert twee meervoudige KNX-voedingsmodules. Zoals alle Hager KNX-voedingen, zijn ook deze beveiligd tegen kortsluiting en overbelasting en voorzien van quickconnect-aansluitingen.

 

Waterdicht schakelmateriaal - Berker W.1

De nieuwe serie waterdicht schakelmateriaal van Berker by Hager is extreem robuust, is fraai vormgegeven, montagevriendelijk en beschikbaar voor een concurrerende prijs.

 

Veel innovaties Berker by Hager in nagenoeg alle series

Berker by Hager introduceert in nagenoeg alle designlijnen nieuwe kleuren, materialen en zelfs geheel nieuwe designlijnen.

 

quicklink: KNX in 5 minuten in iedere woning

Een KNX-installatie is vanaf nu binnen ieders bereik gekomen. Dit wordt mogelijk gemaakt met de introductie van quicklink: een snelle en eenvoudige manier om draadloos een KNX-installatie te configureren zonder gereedschap en zonder training.

 

Universele zelflerende dimmer

Hager schept orde in de chaos door de universele zelflerende dimmer te introduceren, die geschikt is voor alle merken standaard dimbare verlichting.

 

Modulaire zelflerende KNX-dimmers

Hager introduceert een nieuwe reeks modulaire KNX-dimmers die geschikt is voor dimbare spaar- en ledlampen.

 

Film domovea

Hager heeft een nieuwe film die alle functionaliteiten van visualisatiesoftware domovea toont.