Prijsupdate hagercad.univers N (HS)
versie 4.1


Beste <address> <lastname>,

Er komt een update beschikbaar van de verdelercalculatie- en ontwerpsoftware hagercad.univers N (HS). Het betreft een update van versie 4.0 naar 4.1. In deze versie zijn de nieuwe prijzen geldend vanaf 1-4-2018 opgenomen.

Als de update beschikbaar is zal er, zodra je Hagercad opstart, een melding in beeld komen dat er een update/patch beschikbaar is. Door akkoord te geven zal de software zichzelf updaten naar de laatste versie.
Nieuwe prijzen per 1-4-2018

Per 1 april gelden er nieuwe prijzen voor onze verdeelsystemen Vision en Vega. Deze zijn opgenomen in de nieuwe prijslijst. Wij verzoeken je de nieuwe brutoprijzen in het systeem te verwerken. Je kunt hier nu al rekening mee houden in offertes en contracten.

Download de prijslijst 2018
Verdeelklemmen uit
één stuk

Mooi nieuws over de meerpolige en enkelpolige verdeelklemmen. We introduceren nieuwe 100, 125, en 160A-verdeelblokken.

Meer informatie
Energiezuinige kastverlichting

Voor toepassing in Univers-verdelers is een nieuwe kastverlichtingsunit UG02E1N met ledlamp en magneetophanging beschikbaar.

Meer informatie
Wist je dat...
Naast brochures en flyers kun je ook diverse certificeringsdocumenten downloaden op onze website. Onder “Service en tools” vind je een subkopje met de titel “Normalisatie en standaardisatie”. Hier vind je onder andere ISO- en NEN-certificaten terug van onze nieuwe systemen en behuizingen, alsook van diverse producten.

Overzicht alle certificaten
Hager, Larenweg 36, 5234 KA 's-Hertogenbosch, KvK-nr: 16061880
Telefoon: 073 642 85 84, E-mail: info@hager.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief