Hager nieuwsbrief - uitgave #2 2018

 

Vision ook zonder buisinvoer - kies jouw uitvoering

Beste <address> <lastname>,

De nieuwe Vision-groepenkast heeft een ruimer buisinvoerstuk, dat je een hoop voordelen oplevert bij het installeren. Maar in sommige gevallen komt het beter uit om een 70 mm of 0 mm buisinvoerstuk toe te passen. Er is nu een oplossing voor het originele buisinvoerstuk dat je daardoor over houdt.

Meer informatie

 
 

Bestel eenvoudig je Berker schakelmateriaal

Voor ons standaard Berker schakelmateriaal, series S.1, Q.1 en Q.3, hebben we een handige besteltool voor je gemaakt. In een handomdraai maak je snel een totaallijst van je schakelmateriaal en selecteer je een groothandel.

Bekijk de tool op www.hager.nl/berker

 

Puntjes op de i van jouw complete wandgootinstallatie

Je wandgootinstallatie werk je strak en modern af met de Ecoline-afdekramen. Bekijk hoe dit in het pand van een scheepsarchitect werd toegepast.

Meer mogelijkheden met tehalit-kabelmanagement zien? Bestel dan de brochure ‘Kunst van tehalit’ voor een compleet overzicht van alle mogelijkheden.

Meer informatie op www.hager.nl/tehalit

 
 

Prijsupdate per 1 april 2018

Per 1 april gelden er nieuwe prijzen voor onze verdeelsystemen Vision en Vega. Onze softwaretools hagercad.univers N (HS) en 1-2-3 Schema worden hierop aangepast. Zodra de update beschikbaar is komt er, zodra je de software opstart, een melding in beeld dat er een nieuwe versie beschikbaar is. Door akkoord te geven zal de software zichzelf updaten naar de laatste versie.

Download de nieuwe prijslijst (per 1-4-2018)

 

Contact

Hager
Larenweg 36
5234 KA 's-Hertogenbosch
KvK-nr: 16061880
Telefoon: 073 642 85 84
E-mail: info@hager.nl

Stel je vragen via WhatsApp

Wij beantwoorden je productvragen tussen 8:30 en 17:00 ook via WhatsApp: 06 22 405 435.

© Hager - Wijzigingen voorbehouden