Hager nieuwsbrief - uitgave #4 2018

 

Vision zonder buisinvoer - kies jouw uitvoering

Beste <address> <lastname>,

De nieuwe Vision-groepenkast heeft een ruimer buisinvoerstuk, dat je een hoop voordelen oplevert bij het installeren. Maar in sommige gevallen komt het beter uit om een 70 mm of 0 mm buisinvoerstuk toe te passen. Er is nu een oplossing voor het originele buisinvoerstuk dat je daardoor over houdt.

Meer informatie

 
 

Hager-project: Prinses Máxima Centrum (PMC)

Vijf weken voor de opening mochten we binnenkijken bij het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Homij en Hager verzorgden de energiedistributie. Een bijzondere plek met een bijzonder verhaal, dat we graag met je delen.

Film 'Prinses Maxima Centrum' bekijken

 

Energiebesparing: technische oplossingen

De nieuwe BENG-eisen rondom energiebesparing in de woningbouw hebben ook voor de elektrotechnisch installateur gevolgen.

We hebben praktische informatie voor je verzameld over bijvoorbeeld het aansluiten van zonnepanelen (wel of geen aardlekbeveiliging?), warmtepompen (is verhogen van de hoofdaansluiting nodig?) en warmtecalculaties (wenselijk voor een groepenkast?). Kijk even rond op groepenkast.nl/nieuws voor deze en meer artikelen.

 
 

Even voorstellen:
Patrick Kennis

Per 1 mei is Patrick Kennis aangesteld als Commercieel Directeur. Hij is verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van alle salesactiviteiten binnen Hager Nederland. Met de jarenlange ervaring van Patrick in de installatietechniek verwachten wij onze organisatie nog beter op jouw behoeften af te kunnen stemmen.

Je huidige contactpersonen blijven ongewijzigd.

 

Contact

Hager
Larenweg 36
5234 KA 's-Hertogenbosch
KvK-nr: 16061880
Telefoon: 073 642 85 84
E-mail: info@hager.nl

Stel je vragen via WhatsApp

Wij beantwoorden je productvragen tussen 8:30 en 17:00 ook via WhatsApp: 06 22 405 435.

© Hager - Wijzigingen voorbehouden