•  
  • Producten
  • Oplossingen
  • Actueel
  • Services & Tools
  • Trainingen & Events
  • Over ons
  • Werken bij Hager

Van ontwerp tot installatie: de oplossingen van Hager

Of het nu om woningbouw of utiliteitsbouw gaat, Hager biedt u talrijke oplossingen en wil graag de optimale projectpartner voor u zijn.

Hager - de projectpartner voor alle bouwpartijen

Hager heeft een goede reputatie als bedenker van veelzijdige oplossingen op het gebied van elektrische installaties. Ruim vijftig jaar ervaring en een breed aanbod van alleen al in Nederland meer dan 15.000 producten, waaronder talloze baanbrekende innovaties die hebben geleid tot een hogere norm in de moderne elektrotechniek.

Voor elektrotechnische installaties hebben we vrijwel alles in huis: van innovatieve verdeeltechniek tot de nieuwste schakelmaterialen. Alles uit één hand. En onderling volledig compatibel. Het ontwerpen van elektrische installaties biedt tal van mogelijkheden en veelzijdige oplossingen voor diverse marktsegmenten.

Bekijk aansprekende projectvoorbeelden met foto's, interviews en filmpjes op www.hager.nl/projecten.

Persoonlijke benadering en ondersteuning op locatie

Graag ondersteunen we u om projecten succesvol te laten verlopen. U kunt daarbij op onze persoonlijke benadering rekenen. Uw wensen nemen wij als uitgangspunt en we inspireren u graag met oplossingen die in uw project passen.
Op het gebied van voorbereidingen en calculaties bij aanbestedingstrajecten ondersteunen we u vanaf het begin, zodat uw kosten direct inzichtelijk worden gemaakt. We werken de mogelijkheden graag samen verder uit, denk bijvoorbeeld aan het uitwerken van specifiek maatwerk bij besteksamenstelling of bij voorbereidingen op de bouwlocatie.

Gedurende de uitvoering van een project verzorgen we de projectbegeleiding en projectcoördinatie zowel op afstand als juist op de bouwlocatie met uitgebreid projectmanagement, afhankelijk van de grootte van uw project. We blijven tijdens én na opdrachtfase betrokken bij uw project.