•  
  • Producten
  • Oplossingen
  • Actueel
  • Services & Tools
  • Trainingen & Events
  • Over ons
  • Werken bij Hager

Maatwerkoplossingen

Op het gebied van kabelmanagement en op het gebied van onze schakelaars leveren wij geregeld maatwerk, om aan specifiekere behoeften van klanten te voldoen.

Maatwerk kabelmanagement

Maatwerkservice tehalit

Hager heeft een speciale maatwerkservice-afdeling die zich bezighoudt met maatwerk op het gebied van tehalit kabelmanagement. Kabelkanalen met specifieke kleuren, afmetingen, vormen en bewerkingen, van alles is mogelijk.

Voorbeelden projectoplossingen kabelmanagement

We proberen samen met u altijd de beste oplossing voor uw project te vinden.
Hierin vindt u diverse mooie op-maat-gemaakte wand- en vloerkanalen, combinaties ervan of kanalen die in de constructie zijn geïntegreerd. Dit alles in verschillende kleuren en materialen mogeljik. Ook ons plafondkanaalsysteem tehalit.DAB is een prachtige projectoplossing.

Maatwerk Berker by Hager schakelmateriaal: Berker Manufaktur

Als er voor het woord "individueel“ nog een superlatief bestaat, dan zou dat “Manufaktur“ zijn. Bijna elke idee over de manier waarop u bedieningselementen in het design van uw objecten wilt integreren, kan hiermee in de praktijk worden gebracht. Wij vervaardigen een combinatie van hightech en handwerk, schakelaars die uniek zijn.
Veel ontwikkelen wij gezamenlijk met architecten en planners voor speciale projecten of opdrachten. Vele zijn gebaseerd op speciale wensen van opdrachtgevers die iets zoeken wat niet zomaar op de markt te krijgen is. We zijn er trots op deze wensen in vervulling te kunnen laten gaan. Daarbij telt individualiteit, niet snelheid. Elk product is uniek. En daarmee minstens zo onverwisselbaar als de omgeving waarvoor het gemaakt is.

Mogelijkheden zijn: een bijzondere kleurstelling, bijzondere markeringen, d.w.z. opschriften en symbolen, een bijzondere oppervlaktebehandeling, afwijkende maten, of een speciale bewerking van een schakelaar.

Voorbeelden Berker Manufaktur

Online configurator voor TS Sensor

U kunt online met onze speciale tool voor de TS Sensor gewenste tekst- of symboolelementen samenstellen.

Contact

Wilt u meer informatie over wat wij wellicht aan
maatwerk kunnen doen voor u in uw project?
Of heeft u een andere vraag?

Neemt u gerust contact met ons op.

Telefoon

073 642 85 84 (ma - vr 08.30 - 17.00)

E-mail

Documentatie downloaden

  Downloaden   
"Design Spektrum" fotoboek
Project- en maatwerkoplossingen kabelmanagement (Duitstalig)
(2008)
 (PDF, 27,1 MB)