•  
  • Producten
  • Oplossingen
  • Actueel
  • Services & Tools
  • Trainingen & Events
  • Over ons
  • Werken bij Hager

Projecten van Hager

Hotel Post Plaza - Leeuwarden

Een oud postkantoor in een indrukwekkend monumentaal pand. Omgetoverd tot Hotel Grand Café Post-Plaza. Bij de inrichting is op alle details gelet, om de sfeer van vroeger te respecteren. Én om de hotelgast maximaal comfort te bieden. Naast energieverdelers van Hager is ook schakelmateriaal van Hager toegepast. Voor het schakelmateriaal is een maatwerkcombinatie gemaakt van twee series. De klassieke serie Berker 1930 en de moderne serie Berker R.


25hours Hotel Bikini - Berlijn

Het stijlvolle Hotel Bikini is gelegen tussen de Berlin Zoo en Breitscheidplatz en in de inrichting zie je dit contrast tussen natuur en cultuur terug. Ontwerper Werner Aisslinger heeft in het hotel schakelaardesign Berker R.1 toegepast, met afgeronde hoeken en ronde wip. De glanzend zwarte schakelaars, wandcontactdozen en data-aansluitingen plaatste hij niet alleen conventioneel op de wanden, maar bijvoorbeeld ook ingebouwd in de hoofdeindes van de bedden en in de bureaus.


Seinhuis B - Roosendaal

Het monumentale seinhuis B in Roosendaal, gebouwd in 1908, is het laatste in zijn soort in Nederland. In april 2013 is het huisje op spectaculaire wijze verplaatst naar een plek waar het rijksmonument beter bereikbaar is. Bij de renovatie van het pand koos de installateur voor het retro schakelmateriaal uit de serie 1930 van Berker by Hager. Het draagt belangrijk bij aan het behoud van de sfeer van weleer.


Lofts - Strijp-S, Eindhoven

In de oude Philips-gebouwen ‘Gerard’ en ‘Anton’ zijn opvallende lofts gecreëerd. De oude fabrieksgebouwen zijn gestript tot op het beton en iedere woning die hierin is gemaakt, is één grote, vrij indeelbare ruimte. Daarin is een flexibele installatie geplaatst, bestaande uit onder meer plintkanaalsysteem tehalit.SL en een kabelgoot die vrij in de ruimte aan het plafond hangt. Ook zijn draadloze wandschakelaars toegepast.Bakker Oilfield Supply - Coevorden

Integrale installatietechniek was een voorwaarde in het nieuwe bedrijfscomplex van Bakker Groep Coevorden. Licht, lucht, warmte en in de zomer ook koelte zijn optimaal op elkaar afgestemd. En dat allemaal op energiezuinige wijze, zo bewijst het BREEAM 'Very Good' certificaat. KNX-gebouwautomatisering bleek de juiste keuze om een integrale aanpak van elektrotechniek en werktuigbouw mogelijk te maken. De installatie is o.a. voorzien van KNX-verlichtings-, zonwerings- en klimaatregelingsactoren. In iedere ruimte is de installatie voorzien van Berker by Hager B.IQ sensoren en Hager-KNX plafondbewegingsmelders.

Huis van de Stad - Gouda

Door het wafelvormige skelet van het nieuwe gemeentehuis in Gouda was een infrastructuur door de gevels uitgesloten. Ook de enorme diversiteit in werkplekken vereiste een inventieve manier van energie- en datavoorziening. De oplossing was het vloergootsysteem van Electraplan (geleverd door Hager), waarbij alle werkplekken in het Huis van de Stad worden gevoed vanuit aansluitpotten in de vloer.


Hoofdkantoor Ahold - Zaandam

In het grote Aholdcomplex in Zaandam zijn moderne werkplekken gecreëerd, waarin het ‘Nieuwe Werken' de boventoon voert. De techniek is zo flexibel als mogelijk gemaakt. Langs de complete buitenmuur is op plinthoogte het plaatstalen wandkanaal TWS aangebracht. Dit is niet alleen stevig en robuust, maar biedt ook volop ruimte voor de grote hoeveelheid bekabeling die in zo'n moderne kantoorverdieping nodig is. Er is veel meer openheid en ruimte gecreëerd. Mensen kunnen zelf een werkplek zoeken die bij hun specifieke werkzaamheden van dat moment past. De ramen zijn op 1,95 meter uit elkaar gesitueerd en dus is gekozen voor kabelgootlengtes van ook 1,95 m, omdat dit het meest rustgevende beeld geeft.

Drijvend Paviljoen - Rotterdam