•  
  • Producten
  • Oplossingen
  • Actueel
  • Services & Tools
  • Trainingen & Events
  • Over ons
  • Werken bij Hager

Maatwerkoplossingen

Ieder project is uniek en ieder project heeft specifieke wensen. Hager heeft vele producten en systemen om aan specifieke wensen tegemoet te komen. Daarnaast kunnen wij ook nog maatwerkoplossingen bieden, waarbij u een project helemaal een eigen touch kunt geven.

Maatwerk Berker by Hager schakelmateriaal: Berker Manufaktur

Als er voor het woord "individueel“ nog een superlatief bestaat, dan zou dat “Manufaktur“ zijn. Bijna elke idee over de manier waarop u bedieningselementen in het design van uw objecten wilt integreren, kan hiermee in de praktijk worden gebracht. Wij vervaardigen een combinatie van hightech en handwerk, schakelaars die uniek zijn.
Veel ontwikkelen wij gezamenlijk met architecten en planners voor speciale projecten of opdrachten. Vele zijn gebaseerd op speciale wensen van opdrachtgevers die iets zoeken wat niet zomaar op de markt te krijgen is. We zijn er trots op deze wensen in vervulling te kunnen laten gaan. Daarbij telt individualiteit, niet snelheid. Elk product is uniek. En daarmee minstens zo onverwisselbaar als de omgeving waarvoor het gemaakt is.

Mogelijkheden zijn: een bijzondere kleurstelling, bijzondere markeringen, d.w.z. opschriften en symbolen, een bijzondere oppervlaktebehandeling, afwijkende maten, of een speciale bewerking van een schakelaar.

Voorbeelden Berker Manufaktur

Online configurator voor TS Sensor

U kunt online met onze speciale tool voor de TS Sensor gewenste tekst- of symboolelementen samenstellen.

Overig maatwerk

Wellicht kunnen we u van dienst zijn met een maatwerkoplossing op ander gebied dan schakelmateriaal. Laat ons vooral weten wat uw specifieke projectwensen zijn.
Wellicht zijn plinten in een bijzondere kleur gewenst; ook dit is mogelijk.
Op het gebied van kabelmanagement is veel maatwerk mogelijk, vooral in uw utiliteitsbouwprojecten wellicht van pas komend. Zie onze service voor kabelmanagement-maatwerk.

Contact

Wilt u meer informatie over een specifieke
toepassing? Of kunnen wij u helpen met advies
wat voor uw project de beste oplossing is?

Neemt u gerust contact met ons op.

Telefoon

073 – 642 85 84 (ma - vr 08.30 - 17.00)

E-mail