•  
  • Producten
  • Oplossingen
  • Actueel
  • Services & Tools
  • Trainingen & Events
  • Over ons

Werken bij Hager

Wil je bij ons werken? Wat leuk! We vertellen je graag iets meer over ons internationale familiebedrijf. Wil je reageren op een vacature, dan kan dat via de site van de Hager Group. Staat er geen vacature bij die precies aansluit bij jouw wensen? Je kan altijd vrijblijvend een mail sturen. Lees vooral even verder.

Join us now

6674201.5924

Stagiairs en afstudeerders

Wij zijn een erkend leerbedrijf. We zijn het hele jaar op zoek naar enthousiaste stagiairs en afstudeerders voor diverse afdelingen. Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame stageplek of organisatie waar jij je afstudeeropdracht kan uitvoeren? En volg je een mbo, hbo of universitaire opleiding? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Bij interesse kun je je gegevens, stagewens, motivatie en cv mailen naar hrm@hager.nl.

Wie zijn wij?

Wij zijn een familiebedrijf en fabrikant in de elektrotechnische branche. In 1955 opgericht door twee broers en inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf met bijna 12.000 medewerkers. In Nederland zijn we met Hager sinds 1991 aanwezig. Al 26 jaar werken we met passie aan onze voortdurende ambitie om topkwaliteit en innovaties te leveren.

Waar kun je ons vinden?

We zijn onderdeel van de internationale organisatie Hager Group. In Nederland hebben we twee vestigingen. In Den Bosch staat ons hoofdkantoor en in Coevorden ons Service & Competence Center Verdelertechniek. In totaal werken we in Nederland met 117 enthousiaste medewerkers.

Informele cultuur

Wij zijn een familiebedrijf. Dat hoor je vast vaker, maar dat merk je bij Hager ook echt. We gaan informeel met elkaar om. Mensen staan centraal in onze organisatie, want alleen met gemotiveerde mensen kunnen we onze doelstellingen behalen. Om de teamspirit hoog te houden, organiseren we ook veel leuke personeelsactiviteiten; ook met partner en gezin. En zelfs voor onze klanten en hun gezin organiseren we geregeld iets leuks. Kijk maar eens op hager.nl/live als je daar meer van wilt weten.

Opleiding en persoonlijke ontwikkeling

Training en opleiding van onze mensen vinden wij erg belangrijk. Zo kan iedereen groeien binnen zijn of haar functie en in de organisatie. Naast de ontwikkeling van kennis en vaardigheden is er ook veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat veel medewerkers lange tijd in dienst blijven. Het resultaat: een hechte familiecultuur waarbij veel aandacht is voor ieders ontwikkeling.

Care management

De gezondheid en het welzijn van onze mensen staat voorop. Daarom kan iedere medewerker dagelijks genieten van gratis vers fruit, sporten tegen een gereduceerde prijs en hulp krijgen bij het stoppen met roken.

Vrije dagen

Als familieorganisatie vinden wij het belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en privé. Leuk werk moet samengaan met voldoende ontspanning en tijd voor familie, vrienden en hobby’s. Daarom bieden wij flexibele werktijden en 37-40 vakantiedagen op jaarbasis (bij een fulltime dienstverband).

Volg ons via sociale media