•  
  • Producten
  • Oplossingen
  • Actueel
  • Services & Tools
  • Trainingen & Events
  • Over ons
  • Hager Proshop
    In onze ProShop vindt u alle cadeaus waarvoor u kunt sparen. Van speelgoed tot witgoed en computers, voor elk wat wils.

Hager persinformatie

Journalisten, bloggers, webredacteurs, u kunt hier persinformatie over Hager vinden. Installateurs, u kunt hier teksten en beeldmateriaal vinden ter ondersteuning van uw eigen activiteiten met Hager.

Uw aanspreekpunt voor persinfo

Harnold den Ouden
Alle persinformatie kunt u kosteloos gebruiken. Wij vragen u alleen om bij gebruik van onze persfoto's wel de bron te vermelden en indien mogelijk een exemplaar aan ons toe te sturen. Neem contact met ons op als u regelmatig geïnformeerd wilt worden over onze actuele persberichtgeving. Wij informeren u graag.

Telefoon: 073 645 65 47, E-mail: harnold.den.ouden@hager.nl

Internationale persberichten Hager Group

Voor de internationale persberichten van de Hager Group verwijzen wij u graag naar de website van de Group:

Februari 2016: Hager Group neemt Franse bedrijf Azimut Monitoring over

De Hager Group heeft het Franse bedrijf Azimut Monitoring overgenomen. Dit is een toonaangevend bedrijf dat zich richt op luchtkwaliteit en noise monitoring voor slimme gebouwen én slimme steden. Door deze overname kunnen we oplossingen bieden voor hoogstaande sensortechnologie voor binnen- en buitenomgevingen.

 

December 2015: Hager Group ontwikkelt Internet of Things met AllSeen Alliance

Hager Group heeft zich aangesloten bij het samenwerkingsverband AllSeen. Meer dan 180 technologiepartners waaronder LG, Bosch, Sony en Microsoft werken op hetzelfde open platform ‘AllJoyn’ om op dezelfde standaard oplossingen voor Internet of Things te ontwikkelen.

 

Juli 2015: Hager Forum geopend: een centrum van inspiratie en innovatie

Na een bouwperiode van 21 maanden is op 4 juli jl. het Hager Forum officieel geopend. Het gebouw met 6599 m2 ruimte is bedoeld om bezoekers uit de hele wereld te verwelkomen en zal gebruikt worden om innovatieve trainingen te bieden, de oplossingen van de Hager Group te presenteren in de ultramoderne interactieve showrooms en een ruimte te bieden waarin teams ideeën kunnen delen, kunnen experimenteren en innoveren.

 

Januari 2015: Hager Group neemt Italiaans familiebedrijf Bocchiotti over

Hager is trots om aan te kondigen dat zij per 1 januari 2015 Italiaanse marktleider op het gebied van kabelmanagement Bocchiotti heeft overgenomen. De overname biedt de Hager Group de kans om haar positie in dit segment verder uit te bouwen in met name de Franse en Italiaanse markt. Tegelijkertijd zal de overname het bedrijf de mogelijkheid bieden om nieuwe activiteiten op te pakken in Noord-Amerika.

 

December 2014: Berker Designer-app wint prijs

Architects’ Darling® Award zilver 2014 voor Berker-app

De Berker Designer, de app van Hager om schakelaars te configureren, heeft de zilveren Architects’ Darling Award gewonnen in de categorie "Beste App". De app geeft digitaal een overzicht van diverse schakelaars, die de gebruiker kan configureren naar wens. Zo kiest de installateur, projectontwikkelaar, architect of eindgebruiker het gewenste design, het materiaal, de kleur en functie(s). Er is een 3D-weergave beschikbaar die gedraaid kan worden. Met de camerafunctie kan men een muur fotograferen, om een indruk te krijgen hoe het gekozen design op de muur past.

 

December 2014: Hager designwebsite

Vorm, functie en emotie – ontdek de designwereld van Hager

Hager zet al meer dan vijf decennia standaarden voor de elektrotechnische sector neer. Dit komt zichtbaar terug in ons productdesign. “Alles wat je ziet en aanraakt benadrukt het idee van gemak en kwaliteit”, is de manier waarop CEO Daniel Hager de designambitie van de Hager Group omschrijft.

Design director Erwin van Handenhoven vat de houding van Hager ten opzichte van design in het kort samen met "Hager wil niet dat wij een masker creëren, maar dat wij een gezicht geven aan het product."

Deze designvisie is omgezet in een speciale website: design.hager.com.

 

Januari 2014: Samenwerkingsovereenkomst Hager Group en ABN Braun AG

Op 20 december 2013 zijn ABN Braun AG en Hager Group een partnerschap overeengekomen op het gebied van energiedistributie voor buitenopstelling die in de komende weken moet worden geïmplementeerd.

Met deze samenwerking beoogt Hager de ontwikkeling en productie op dit gebied op de locatie in Nürnberg over te nemen.

 

November 2013:Hager Expo geopend

Hager opent de deuren van haar nieuwe demoruimte in ‘s-Hertogenbosch: de Hager Expo. In deze moderne, lichte ruimte kan de bezoeker diverse oplossingen voor wonen en werken ervaren. Installateurs, system integrators, elektrotechnische groothandelaren, projectontwikkelaars en architecten zijn allen welkom in de Hager Expo, om samen met de consument of zakelijke eindgebruiker inspiratie op te doen voor hun project.

 

Mei 2013: Awards voor Generation R. van Berker by Hager

In de afgelopen maanden kregen de nieuwe Berker by Hager designs R.1, R.3 en Serie R.classic in totaal 15 internationale designawards. Naast de door Chicago Athenaeum gegeven Good Design Award en door de raad van vormgeving gegeven German Design Award (Nominee 2013) werden de schakelaarseries ook met de gerenommeerde iF Product Design Award onderscheiden.

 

Mei 2013: Nieuwe ronde schakelaardesigns: Berker R.1, R.3 en Serie R.Classic

Met de designs R.1, R.3 en Serie R.Classic die Berker samen met de designer Werner Aisslinger ontwikkeld heeft, wordt de traditie van ronde schakelaars naar de toekomst gebracht. De nieuwe programma’s die Berker toont, zorgen voor een volledig nieuwe interpretatie van het thema “rond”. Rondom geslaagd - Rondom overtuigend.

 

Mei 2013: Nieuwe draadloze Hager-oplossing ‘quicklink’: KNX in vijf minuten

Een KNX-installatie is nu binnen ieders bereik gekomen. Hager introduceert quicklink: een snelle en eenvoudige manier om draadloos een KNX-installatie te configureren. Ideaal bij renovaties, herinrichtingen en uitbreidingen, waarbij schakelaars op andere plekken gewenst zijn.

 

Mei 2013: de nieuwe universele zelflerende dimmer van Berker by Hager

Hager introduceert een nieuwe reeks modulaire KNX-dimmers die geschikt is voor dimbare spaar- en ledlampen. Eén voor alle: de nieuwe universele, zelflerende dimmer, met gepatenteerde elektronica die zelf de aangesloten lamp herkent en automatisch de dimcurve aanpast.

 

Foto's

Om u te helpen uw artikelen of website te illustreren, stellen we een gallerij met downloadfoto's beschikbaar.