Pakket-Spaaractie 2019

De doorlopende spaaractie van Hager is een traditie die door veel klanten gewaardeerd wordt. Ook dit jaar kun je weer sparen voor mooie cadeaus. De doorlopende actie loopt t/m 31-12-2019.

Sparen voor keuzecadeaus

In de doorlopende spaaractie profiteer je het hele jaar van spaarpunten bij populaire producten van hoogstaande kwaliteit. Per pakket krijg je 70 waardepunten. Deze bewaar je veilig in je digitale kluis op www.hager.nl/proshop. Wanneer je voldoende punten hebt gespaard voor het cadeau van je keuze, kun je direct via de Proshop het geschenk bestellen. Het cadeau wordt snel op je zakelijke adres afgeleverd.
De Proshop is de shop voor jou als Professional. Hierin vind je ruim 200 geschenken in 8 cadeau-categorieën:
  • Apple
  • Computer
  • Audio, tv, foto en video
  • Tuin & Gereedschap
  • Health & Personal Care
  • Speelgoed en Goede Doelen
  • Telefonie & Navigatie
  • Witgoed & Huishoudelijk

Uiteraard zijn de cadeaus van topmerken, zoals bijvoorbeeld Philips, Apple, Canon, Sony en Fluke. Er zit zeker een geschenk bij dat je goed kunt gebruiken.

Je kunt ook je punten ook doneren aan Villa Pardoes. Wij steunen dit goede doel via sponsoring en een aantal activiteiten. Ruim 50 installateurs gingen je al voor.

Pakketten 2019

Je hebt de keuze uit 8 pakketten met populaire producten.


In ieder pakket is één waardebon met 70 spaarpunten bijgevoegd met een uniek registratienummer. Registreer dit nummer via de ProShop en kies een leuk cadeau of spaar voor een exclusiever geschenk.

Hager ProShop

Een groot aanbod van aantrekkelijke cadeaus vind je in onze gegarandeerd betrouwbare ProShop .

Directe registratie op onze ProShop biedt vele voordelen: altijd als eerste op de hoogte van leuke aanbiedingen; 24 uur per dag je saldo en transacties bekijken; direct bestellen of reserveren. Naast het puntensaldo is uiteraard ook informatie over bestelhistorie van de geregistreerde waardebonnen aanwezig.

Wij wensen je alvast veel plezier en succes met de keuze van je cadeaus!