Hager Forum: een centrum van inspiratie en innovatie

De Hager Group heeft er sinds afgelopen jaar een prachtige plek voor interactie, inspiratie en innovatie bij: Hager Forum. Hager Forum is vooral bedoeld als ontmoetingsplaats om interactie te faciliteren, en is bewust gesitueerd in het hart van de grootste productielocatie van Hager in Obernai, Frankrijk.
Het gebouw is door Sauerbruch Hutton Architects gepland en gebouwd. Het beslaat 7.140 vierkante meter en is bedoeld om bezoekers uit de hele wereld te verwelkomen. Het dient als een trainings- en bezoekerscentrum, een evenementenlocatie, een café en een state-of-the-art kantoor in één. Hager biedt er innovatieve trainingen en presenteert de oplossingen van de Hager Group in de ultramoderne interactieve showrooms. Ook is er ruimte voor teams om ideeën te kunnen delen, te kunnen experimenteren en innoveren.

Het Hager Forum is een architectonisch visitekaartje en toekomstvormende werkplaats van onze onderneming die zich de komende jaren dynamisch wil transformeren, gezien de enorme snelheid waarin onze klanten en ons businessmodel momenteel veranderen. Aan de architecten is dan ook gevraagd om het Forum als symbool en accelerator van de transformatie te maken.

Peter Caldwell, projectmanager van het Hager Forum zegt: “Eerder verkochten we producten, maar nu ontwikkelen we in dialoog met klanten en partners complexe oplossingen met geheel nieuwe functies. Ons Forum is een plek waar we deze dialoog naar een hoger niveau willen tillen”.

Bezoek brengen?

Regelmatig gaan we met een groep klanten of partners naar het Hager Forum.
Laat het ons weten als u interesse heeft om het Hager Forum te bezoeken, dan bekijken we samen de mogelijkheden. Neem contact op met uw accountmanager of bel anders het algemene telefoonnummer 073 642 85 84.