Samenwerking Hager en Suited Products

We zijn een samenwerkingsverband aangegaan met het bedrijf Suited Products. Hierdoor kunnen we een nog breder en extra bijzonder (maatwerk)aanbod aanbieden op het gebied van schakelmateriaal. Schakelmateriaal dat op ambachtelijke wijze wordt gemaakt.

Voor onze luxere designseries van schakelmateriaal en haar maatwerkproducten zoeken we soms samenwerking met premium partners.

Het Nederlandse bedrijf Suited Products ontwerpt en ontwikkelt onder de merknaam Suit'd Suits eigenzinnige interieurproducten. De onderneming produceert afdekramen voor schakelmateriaal uit o.a. keramiek en porselein, met oog voor design en grote precisie.

De samenwerking zorgt voor zeer bijzondere schakelaars en wandcontactdozen die harmonieus matchen met het interieur.
Zo kunnen keramische afdekramen onder andere voorzien worden van handgeschilderd Delftsblauw. Een oud en specialistisch ambacht dat bij Suit’d® Suits een veelgebruikte techniek is, waarmee je echt mag spreken van individueel en uniek maatwerk. Hager kan met deze samenwerking een nog breder maatwerkaanbod bieden, waarbij u kunt rekenen op de kwaliteit die u van ons mag verwachten.


Foto rechts: Lisette Kreischer; styling: Roos Rutjes

Event Suit'd Suits x Iznik

Suited Products werkt samen met Iznik Tiles and Ceramics aan deze prachtige ontwerpen. Samen organiseerden zij een feestelijke presentatie van deze samenwerking, in samenwerking met ons. Op donderdag 3 november werden de eerste resultaten gepresenteerd bij X Bank concept store in Amsterdam.