Uitbreiding Berker hotelschakelaars

Comfort en beleving staan bij hoteliers voorop. Speciaal hierop aansluitend introduceert Hager een nieuwe elektronische hotelkaartschakelaar.


Meer comfort
De hotelkaart heeft een geïntegreerde, subtiel blauwe ledverlichting. Hierdoor is de hotelkaartschakelaar eenvoudig te herkennen in het donker en kan de hotelgast de kaart eenvoudig plaatsen. De schakelaarverlichting gaat uit, zodra de kaart geplaatst is. Een andere comfortverhogende functie is de instelbare nalooptijd op de kamerverlichting (of andere functies). Deze is instelbaar op 0, 15, 30 of 60 seconden. Hiermee kunnen gasten rustig hun kamer verlaten zonder dat ze meteen in het donker staan.

Flexibel toepasbaar
De hotelkaartschakelaar kan potentiaalvrij een belasting van 10 A (AC1) schakelen. Bij grotere vermogens kan de hotelkaartschakelaar gecombineerd worden met een magneetschakelaar en zo ingezet worden voor andere schakelingen dan de kamerverlichting. Denk bijvoorbeeld aan luxere kamers met sauna of whirlpool.

Het oog wil ook wat
De hotelkaartschakelaar is beschikbaar in verschillende mooie designs: de rechthoekige designs Berker S, B, Q en K en de ronde series Berker R.1, R.3 en serie R.classic.


Hotelschakelaar - Berker R.1 glas

Hotelschakelaars toegepast in de praktijk

In Brasserie-Hotel Antje van de Statie is de ideale combinatie van maximaal comfort voor de gast met het mooiste design gerealiseerd. Met luxe kamers, zalen, een sfeervolle brasserie en een ‘herenkamer’ is Antje van de Statie volledig ingericht op sfeer en verzorging van de gasten. Voor het schakelmateriaal is gekozen voor de serie Berker by Hager R.1 in een maatwerkkleur mat antraciet. Hier is o.a. de hotelkaartschakelaar toegepast.


Hotelgerelateerde vragen?

Wist u dat Hager een speciaal aandachtsgebied ‘Horeca’ heeft, waaronder de hotelbranche valt? We kijken daarbij naar technologische oplossingen die specifiek gericht zijn op de invulling van wensen en behoeftes in hotels.

Mocht u vragen krijgen vanuit de hotelbranche, dan kunt u voor advies terecht bij Ton Tindemans. U kunt hem bereiken via telefoonnummer
06 11 37 84 50 of via e-mailadres ton.tindemans@hager.nl.