Archief productintroducties

Energiedistributiesystemen

Verticale patroonlastscheiders

Nieuw in het Hager assortiment zijn de verticale patroonlastscheiders 3-polig (L063M) en 3p+N
(L066M) die geschikt zijn voor het 60mm-railsysteem.

 

Modulaire digitale multimeters

Afgelopen periode heeft Hager een nieuwe lijn multimeters voor paneelinbouw geïntroduceerd. Deze lijn wordt doorgezet met de introductie van modulaire digitale meters.

MZ913

Smeltveiligheden: weber.fuses

Vanaf heden vindt u onze smeltpatronen en zekeringen terug onder een nieuwe naam: weber.fuses van Hager. De vertrouwde productkwaliteit, karakteristieken en betrouwbaarheid van Weber met een nieuw uiterlijk.

Universele modulaire dimmers

Hager introduceert zelflerende dimmers voor alle soorten verlichting, ook led- en spaarlampen. De 300- en 500W-uitvoeringen zijn er in standaard- en comfortuitvoering.

NH-patroonlastscheiderstroken: weber.vertigroup

De serie NH-patroonlastscheiderstroken t/m 630 A is compleet vernieuwd. Om het werk van paneelbouwer en installateur te verlichten, heeft Hager tevens het assortiment montage- en aansluitaccessoires uitgebreid en geoptimaliseerd.

Stekkerbare vision-verdeler

Om aan de vraag van de markt tegemoet te komen, is in het aanbod van compleet geassembleerde groepenverdelers een aantal stekkerbare verdelers opgenomen. De stekkerbare vision-verdelers zijn uitgevoerd met Wago-Winsta snap-in-connectoren en zijn volledig bedraad.

De stekkerbare vision-verdelers: VKS030A-S300; VKS400A-S400; VKS22B-S400; VKS32E-S500
; VKS33L-S600; VKS33P-S600

Kabelmanagementsystemen

Bureau-opbouwmodules in alu/antraciet design

Hager introduceert een 3-tal fraai vormgegeven bureau-opbouwmodules. De behuizing bestaat uit natuurgeëloxeerd aluminium met antraciet-zwarte componenten. De modules zijn gemakkelijk te monteren op een bureau en worden standaard voorbekabeld geleverd met 3 meter kabel.

 

NRS-Easyblocks

NRS-Easyblocks bieden stekkerbaar aansluitgemak in een robuust aluminiumprofiel. Hiermee is snel en foutloos installeren mogelijk, maar ook snel en eenvoudig aanpassen van de bekabelingsinfrastructuur.

 

Plintkanaal tehalit.SL met ledverlichting ook in helderwit en zwart

Het SL-plintkanaal met geïntegreerde led-verlichting was tot op heden alleen in aluminium decorkleur leverbaar. Vanaf heden is dit kanaal ook in helderwit en zwart verkrijgbaar voor optimale afstemming op het interieur.

 

Zuilen tehalit.DE

Design is een belangrijke factor bij het inrichten van kantooromgevingen. Hager heeft een prachtige zuilenserie in zwart aluminium. Tehalit.DE is verkrijgbaar in 2 versies: als mobiele zuil en met spanbevestiging. De zuilen zijn uitgerust met 5 stopcontacten 230 V en 4 RJ45 Cat.6 UTP + bekabeling.

 

Schakelmateriaal & Gebouwautomatisering

KNX-touchscreen

Hager introduceert twee nieuwe KNX-touchscreens. De touchscreens zijn in feite zeer uitgebreide KNX-tasters die een groot aantal aparte schakelaars vervangen en deze op een visueel overzichtelijke wijze presenteren aan de gebruiker.

 

KNX-energieverbruiksmeter

De nieuwe TE330 KNX-energieverbuiksmeter is speciaal ontwikkeld voor het meten van trends in energie en het automatisch uitvoeren van energiemanagement.

 

Aanwezigheidsmelders - verlichting intelligent aansturen

Met de introductie van het uitgebreide programma conventionele en KNX-aanwezigheidsmelders biedt Hager de mogelijkheid om voor iedere situatie een optimale oplossing te creëren.

 

Compleet domovea startpakket

Op verzoek van klanten heeft Hager nu een compleet ‘domovea-startpakket’, waarin alle producten aanwezig zijn om direct een complete visualisatieoplossing te installeren.

 

Visualisatie domovea op smartphone en tablet, nu ook Android

Hager heeft een speciale clientversie gemaakt voor mobiel besturen van de installatie. Deze domovea-app koppelt op eenvoudige manier de smartphone of tablet aan de domovea-server in de woning.

 

Uitbreiding Berker S.1-serie

Het standaardprogramma van Berker by Hager schakelmateriaal, de S.1-serie is uitgebreid met twee fraaie nieuwe kleuren: mat antraciet en mat aluminium.