Ruimteoplossingen

Design is een belangrijke factor bij het inrichten van kantooromgevingen. Hager levert een nieuwe lijn designzuilen waarbij design en functionaliteit hand in hand gaan.

Tehalit designzuilen van Hager combineren functionaliteit met uitstraling

Steeds vaker wordt gevraagd om praktische oplossingen, waarmee iedere werkplek snel en flexibel voorzien kan worden met alle noodzakelijke aansluitingen. De nieuwe designzuilen zijn beschikbaar in de volgende varianten:

  • DEP 650 mm hoog - voor vloermontage
  • DEF 2000 mm hoog op voet met een flexibele slang - voor kabelinvoer van bovenaf
  • DES variabel in hoogte met een spanmechanisme - om te klemmen tussen het bouwkundig plaffond en de vloer (2700 - 3000 mm, 3000 - 3300 mm, 3300 - 3600 mm)

Fraai aluminium

Functionaliteit en gemak worden gecombineerd met een unieke uitstraling. De basis voor de designzuilen is het fraaie aluminiumprofiel in zwart (RAL9011) dat schitterend combineert met RVS-accenten van de volledig voorbekabelde data- en contactdozen.

De outlet is een complete voorbekabelde unit, voorzien van 4 stuks Cat.6 STP data-aansluitingen en 5 stuks contactdozen. Uitbreidingen zijn te realiseren door eenzelfde unit met outlets aan de andere zijde van de zuil te plaatsen.

De designzuilen combineren esthetiek met functionaliteit en aansluitgemak.

Zuilen, dé oplossing voor herinrichting of renovatie van een kantoorpand

Met zuilen zijn stroom- en datavoorzieningen eenvoudig tot aan de werkplek te verzorgen. Het gebruik van zuilen resulteert in een tot in lengte van dagen flexibele oplossing. Dit is dé ideale oplossing in de dynamische kantooromgeving van vandaag de dag.Meer informatie over tehalit.DE