Inform@il Hager Domoticapartners juni 2013
Inform@il
Hager Domoticapartners
juni 2013
https://www.hager.nl/
 Geachte <address> <lastname>,
In deze nieuwsbrief presenteren wij u een vijftal nieuwe Hager KNX-TP producten die u wellicht al kent in de Berker-variant. Zo kunt u, als u een Hager-verdeler opbouwt, de DIN-rail KNX-producten nu in Hager-uitvoering toepassen. Ook de KNX-TP enkelvoudige inbouwactor voor elektrothermische kleppen is een belangrijke aanvulling in het Hager KNX-pakket. Hieronder vindt u de gedetailleerde informatie over alle vijf producten.

Verder moeten wij u helaas meedelen dat het eerder geïntroduceerde 8” touchscreen voor de domovea-visualisatie (TJD080) per direct niet meer leverbaar is. Een belangrijk onderdeel voor dit touchscreen is niet meer verkrijgbaar, waardoor wij het touchscreen niet meer kunnen produceren. Er wordt gewerkt aan een opvolger waarover wij u zo spoedig mogelijk zullen informeren. De nieuwe 5”en 8” KNX- touchscreens blijven gewoon leverbaar.

Tot slot wensen wij u alvast een hele fijne zomervakantie!

Met vriendelijke groet,

Guido Geux
Laurens Timmers
Hager Building Automation

Nieuwe KNX-TP producten voor verwarmings-
aansturing en verwerking analoge signalen

Enkelvoudige inbouwactor voor elektrothermische kleppen, KNX-TP - TYB641A
Deze actor heeft één gestuurde uitgang om maximaal 2 elektrothermische kleppen, van verwarmings- of koelinstallaties, aan te sturen met een gezamenlijke stroomopname van max. 25 mA.

Meer informatie

Tweevoudige centrale fan coil actor 10 A, KNX-TP - TYF642F
Deze actor verzorgt de aansturing van maximaal 2 fan coil units. Deze units zijn voorzien van een ventilator met meestal 6 snelheden en twee buizen die warm of koud water voeren en verbonden zijn met een warmtewisselaar; kleppen regelen de toevoer van het water.

Meer informatie

Zesvoudige verwarmingsactor, KNX-TP - TYF646T
Deze verwarmingsactor beschikt over 6 uitgangen om elektrothermische kleppen van verwarmings- of koelinstallaties aan te sturen (bijv. Heimeier 1835, Sauter MTX 116F200, Möhlenhoff AA 2001-00-1).

Meer informatie

Viervoudige centrale analoge actor, KNX-TP - TYF684
De analoge actor ontvangt KNX-telegrammen en vormt deze om in analoge stroom- of spanningswaarden voor aansturing van bijv. verwarmings-, airco- en ventilatietechniek. D.m.v. instelbare parameters kan individueel gekozen worden voor spanning- of stroomsturing; ongebruikte uitgangen kunnen gedeactiveerd worden.

Meer informatie

Viervoudige centrale analoge ingangsmodule, KNX-TP - TYF784
De analoge ingangsmodule is bedoeld voor de registratie en verwerking van onafhankelijke analoge sensorsignalen. Deze sensorsignalen worden omgezet en via de KNX-bus doorgegeven.

Meer informatie
Hager, Larenweg 36, 5234 KA 's-Hertogenbosch, KvK-nr: 16061880
Telefoon: 073 642 85 84, Fax: 073 642 79 46, E-mail: domoticapartner@hager.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief
© Hager - Wijzigingen voorbehouden