Inform@il Hager Domoticapartners maart 2013
Inform@il
Hager Domoticapartners
maart 2013
https://www.hager.nl/
 Geachte <address> <lastname>,
In deze nieuwsbrief laten wij u kennismaken met een aantal nieuwe producten van Hager en Berker by Hager. Zo is de visualisatiesoftware domovea vanaf nu ook beschikbaar voor Android. Ook zijn onze modulaire KNX-dimmers (zowel Hager als Berker by Hager) tegenwoordig geschikt voor het dimmen van dimbare ledverlichting en dimbare spaarlampen.
Voor de mediakoppelaar TR131A is een nieuwe plug-in met een aantal belangrijke verbeteringen beschikbaar. Daarnaast laten wij u de nieuwe 5” en 8” KNX-touchscreens zien. Deze hebben dezelfde ‘look and feel’ als de domovea-visualisatie, maar werken zonder server en zijn via een plug-in in ETS te programmeren. Deze nieuwe producten zijn een belangrijke uitbreiding op ons KNX-programma en ongetwijfeld een welkome toevoeging voor uw projecten.

Ten slotte alvast een vooraankondiging over de komende Hager Domoticapartnerdagen op 23 en 24 april waar wij een revolutionair nieuw elektronicaplatform zullen introduceren. Noteer deze data alvast in uw agenda en meld u aan, zodra u de uitnodiging ontvangt.Guido Geux
Laurens Timmers
Hager Building Automation

Productinformatie

Domovea-app voor Android beschikbaar
Visualisatiesoftware domovea van Hager is nu ook beschikbaar voor Android. De domovea-app is overzichtelijk en vriendelijk vormgegeven, met duidelijke pictogrammen die het gebruik vereenvoudigen, en is aan te passen aan de eigen behoeften.

Meer informatie

Modulaire zelflerende KNX-dimmers
Het meest besproken thema van de afgelopen jaren is het dimmen van led- en spaarlampen. Hager en Berker hebben het afgelopen jaar modulaire dimmers, geschikt voor het dimmen van led- en spaarlampen, geïntroduceerd.

Meer informatie

Update mediakoppelaar TR131A
Voor de mediakoppelaar is een nieuwe plug-in met een groot aantal verbeteringen beschikbaar. Voordat de plug-in geïnstalleerd wordt, dienen een aantal instructies nauwkeurig opgevolgd te worden.

Meer informatie

KNX-touchscreens
Hager introduceert twee nieuwe KNX-touchscreens. Deze zijn verkrijgbaar in twee formaten: 8 inch [TJC080] en 5 inch [TJC050]. De TJC080 is voor horizontaal gebruik en de TJC050 kan zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd.

Meer informatie
Hager, Larenweg 36, 5234 KA 's-Hertogenbosch, KvK-nr: 16061880
Telefoon: 073 642 85 84, Fax: 073 642 79 46, E-mail: domoticapartner@hager.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief
© Hager - Wijzigingen voorbehouden