Nieuwsbrief februari 2014
Nieuwsbrief februari 2014
https://www.hager.nl/
 
Laadstations witty.home & witty.park
Leverbaar in iedere kleur


Geachte <address> <lastname>,

Afgelopen jaar heeft Hager tijdens Beurs Elektrotechniek met succes haar laadstations witty.home en witty.park, beide geschikt voor het laden van alle elektrisch aangedreven voertuigen, aan het brede publiek getoond.
Naast de standaarduitvoering in lichtgrijs (RAL7035) zijn de laadstations vanaf heden ook leverbaar in andere kleuren. Of u nu een laadstation in uw bedrijfskleuren wilt, of met het komende WK in het vooruitzicht, in oranje! Bijna alle kleuren behoren tot de mogelijkheden.

Neem contact op met uw Hager contactpersoon om de mogelijkheden door te spreken.

Meer informatie over de witty

Nieuw: catalogus Schakelmateriaal Berker by Hager

Heeft u de nieuwe catalogus Schakelmateriaal Berker by Hager al in uw bezit? In deze catalogus presenteren we u onder andere de nieuwe schakelaarseries, die in 2013 geïntroduceerd werden en het elektronisch platform Berker.Net.

U kunt deze nieuwe catalogus nu aanvragen via de website.

Vraag 'm hier direct aan

Hager begroet 250e cursist training 'Moderne belastingen'

Op dinsdag 28 januari mocht Hager de 250e cursist van de training 'Moderne belastingen en het ontwerp van energiedistributiesystemen' begroeten. Toon van Liere van het bedrijf Paneelbouw Nederland is de gelukkige.

Lees hier de reactie van Toon

Geslaagden KNX ETS4-basiscursus en KNX ETS4-advanced course

Een aantal installateurs is het jaar goed begonnen door een gecertificeerde KNX-cursus te volgen bij Hager. Voor zowel de KNX-basiscursus als de KNX-advance course kunnen wij alle cursisten feliciteren met het behalen van het KNX-certificaat. De theorie werd tijdens beide trainingen afgewisseld met interessante praktijkopdrachten met daarin elementen die direct in de praktijk gebracht kunnen worden.

Bekijk hier de geslaagden

Elektro Vakbeurs Venray

Van 11 t/m 13 maart as. wordt de Elektro Vakbeurs Venray georganiseerd. Hager presenteert u tijdens deze beurs een grote diversiteit aan product- en systeemintroducties op het gebied van verdeeltechniek, kabelmanagement, gebouwautomatisering & schakelmateriaal.

Meer informatie over de noviteiten van Hager tijdens de beurs

Doorlopende spaaractie 2014

De jaarlang lopende spaaractie van Hager is een traditie die door veel klanten gewaardeerd wordt. We bieden u een jaar lang diverse interessante productpakketten, waarmee u automatisch spaart voor fantastische cadeaus. U kunt een jaar lang sparen en kiezen uit een enorm geschenkenaanbod: meer dan 200 aantrekkelijke geschenken, voor zowel zakelijk gebruik als privé.

Meer informatie over deze actie
Hager, Larenweg 36, 5234 KA 's-Hertogenbosch, KvK-nr: 16061880
Telefoon: 073 642 85 84, Fax: 073 642 79 46, E-mail: info@hager.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief
© Hager - Wijzigingen voorbehouden