Nieuwsbrief januari 2014
Nieuwsbrief januari 2014
https://www.hager.nl/
 
Nieuwe catalagus schakelmateriaal
Bekijk 'm nu al online!


Geachte <address> <lastname>,

Het is u vast niet ontgaan; het afgelopen jaar stond bij Hager in het teken van schakelmateriaal. Nieuwe designs, nieuwe kleuren & materialen in bestaande designs én nieuwe technieken; Berker by Hager heeft u heel wat te bieden!

Het nieuwe jaar beginnen we goed met een nieuwe, complete en overzichtelijke catalogus Schakelmateriaal Berker by Hager. Alle noviteiten die het afgelopen jaar de revue passeerden, vindt u hierin terug. De catalogus zal volgende week geïntroduceerd worden. Hou uw brievenbus en onze site in de gaten voor de aanvraagmogelijkheid


Bekijk de Schakelmateriaal Berker by Hager nu al online

Nieuwe training EDS10: Laadstation witty

Elektrische vervoersmiddelen veroveren in sneltreinvaart de wereld. Hager biedt voor deze markt een laadstation met de naam ‘witty’. U kunt kiezen uit twee uitvoeringen: witty.home en witty.park. Beide varianten zijn verkrijgbaar bij uw elektrotechnische groothandel. Hager biedt u de nieuwe training 'EDS10: Laadstation witty' aan, om deze discipline eigen te maken.

Check de data en schrijf u in
Meer informatie over de witty laadstations

Hager vision bestelhulp

De vision bestelhulp van Hager is een handige tool om op eenvoudige wijze te komen tot de juiste verdeler van uw keuze. De bestelhulp is onlangs geüpdatet met de brutoprijzen geldend vanaf 1 januari 2014. Eerder zijn ook de nieuwe uitbreidingssets (VKS12SJ, VKS14SB en de VKS1) toegevoegd.

Kijk op www.groepenkast.nl voor de webvariant van de bestelhulp. De uitbreidingssets vindt u terug in de update die sinds oktober 2013 beschikbaar is in de App Store.
Let op: voor de prijzen voor 2014 hoeft u de app niet te updaten, deze worden automatisch bijgewerkt wanneer de app wordt opgestart op uw tablet en/of smartphone.

Elektro Vakbeurs Venray

Van 11 t/m 13 maart wordt de Elektro Vakbeurs Venray georganiseerd. Hager presenteert u tijdens deze beurs een grote diversiteit product- en systeemintroducties op het gebied van verdeeltechniek, kabelmanagement, gebouwautomatisering & schakelmateriaal.

Meer informatie over de noviteiten van Hager tijdens de beurs

Samenwerkingsovereenkomst Hager Group en ABN Braun AG

Op 20 december 2013 zijn ABN Braun AG en Hager Group een partnerschap overeengekomen op het gebied van energiedistributie voor buitenopstelling die in de komende weken moet worden geïmplementeerd.

Met deze samenwerking beoogt Hager de ontwikkeling en productie op dit gebied op de locatie in Nürnberg over te nemen.

Lees het volledige persbericht (Engelstalig) (PDF, 104 kB)
Hager, Larenweg 36, 5234 KA 's-Hertogenbosch, KvK-nr: 16061880
Telefoon: 073 642 85 84, Fax: 073 642 79 46, E-mail: info@hager.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief
© Hager - Wijzigingen voorbehouden