Nieuwsbrief maart 2015
Nieuwsbrief maart 2015
https://www.hager.nl/
 
Compleet trainingsaanbod bij Hager


Geachte <address> <lastname>,

Het is voorjaar, alles groeit en bloeit: zo ook het trainingsaanbod van Hager. U weet als geen ander hoe belangrijk het is om goed op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en technologieën. Hager wil u daar graag bij helpen.

Wij willen u attenderen op onze nieuwe training KMS00: 'de kunst van Tehalit'. In deze training leert u in één dag de vele voordelen van onze kabelmanagementsystemen kennen.

Ook op het gebied van domovea kunt u bij ons terecht voor trainingen. Met de training SGA10c: visualisatie domovea – experttraining leert u bijvoorbeeld hoe een domovea-configuratie wordt opgebouwd en wat de programmeer- en gebruiksmogelijkheden zijn.

Bekijk het complete trainingaanbod en schrijf u in

Actualiteiten

Artikel 'Bedraad internet: een uitkomst voor desktops en laptops'
Inspirerende projecten: Moderne voorzieningen bij Clusius-college en Designklassiekers bij Van Hulsteijn bikes
Bekijk de lopende acties bij Hager

Productnieuws

Hager introduceert twee meervoudige KNX-voedingsmodules. Zoals alle Hager KNX-voedingen, zijn ook deze beveiligd tegen kortsluiting en overbelasting en voorzien van quickconnect-aansluitingen.

Lees meer productnieuws

Aanlevermogelijkheden rond Pasen

Met de feestdagen in het vooruitzicht willen wij u graag goed informeren over de aanlevering van uw bestellingen rondom Pasen. De leveringen aan uw magazijn vinden vrijwel geheel plaats vanuit de Europese distributiecentra van Hager gevestigd in Duitsland. Goede Vrijdag is een officiële vrije dag in Duitsland. Vandaar dat zowel op vrijdag 3 april als op maandag 6 april (2e paasdag) geen orderpicking - en dus in de dagen daarna geen uitleveringen - zullen plaatsvinden. Voor uw bestellingen geldt:

Orders die wij vóór donderdag 2 april 10:00 uur ontvangen, zullen uiterlijk op vrijdag 3 april bij u worden aangeleverd, of op de eerstvolgende reguliere aanleverdag vanaf woensdag 8 april.
Orders die wij na donderdag 2 april 10:00 uur ontvangen, zullen vanaf woensdag 8 april worden aangeleverd op uw eerst volgende reguliere aanleverdag.

Bekijk het aanleverschema voor uw orders rondom aankomende feestdagen

Wanneer u door het wegvallen van een aanleverdag uw bestelling(en) in dit geval op een andere dag aangeleverd wilt krijgen, kunt contact opnemen met onze afdeling Customer Sales Support (telefoon: 073-642 85 84 of e-mail: info@hager.nl).
Hager, Larenweg 36, 5234 KA 's-Hertogenbosch, KvK-nr: 16061880
Telefoon: 073 642 85 84, Fax: 073 642 79 46, E-mail: info@hager.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief
© Hager - Wijzigingen voorbehouden