Nieuwsbrief mei 2014
Nieuwsbrief mei 2014
https://www.hager.nl/
 
Nieuwe catalogus Hager KNX-Gebouwautomatisering
Vraag 'm nu aan!


Geachte <address> <lastname>,

Begin dit jaar introduceerden we de nieuwe catalogus Berker by Hager schakelmateriaal. We kondigden toen ook de komst aan van de nieuwe catalogus KNX-Gebouwautomatisering. Deze is vanaf volgende week beschikbaar. U kunt de catalogus nu alvast online bekijken en aanvragen.

Catalogus aanvragen

Het WK-voetbal, alsof u er zelf bij bent!

Velen van ons hebben deze zomer een aantal sportevenementen op het vizier staan, die we op de voet willen volgen. Hager speelt hierop in met de zomeractie. Spaar tot en met 16 augustus 2014 voor top-entertainmentgeschenken.

Bekijk de actie

Berker.Net viert eerste verjaardag

Bijna een jaar geleden zag Berker.Net voor het eerst het daglicht en werd geïntroduceerd als onderdeel van het Berker by Hager-programma. Sindsdien hebben velen de voordelen ervaren van Berker.Net.

Lees de voordelen van Berker.Net

Automatische omkeerschakelaars uitgebreid tot
en met 630 A


Onlangs heeft Hager de gemotoriseerde en automatische omschakelaars van 250, 400 en 630 A toegevoegd aan haar assortiment. De gehele range omschakelaars sluit naadloos aan op de Hager systeemoplossingen (univers). Uw voordeel: een snelle en makkelijke montage en één leverancier voor al uw componenten.

Meer informatie

Doorverbindingsrails voor modulaire lastomschakelaars

Een tweetal doorverbindingsrails is toegevoegd aan het Hager-assortiment voor het eenvoudig aansluiten van modulaire omschakelaars uit de HIM-range 20-80 A. Voor een snelle, gemakkelijke en veilige aansluiting zijn extra aansluitklemmen op de doorverbindingsrail gemonteerd.

Meer informatie
Hager, Larenweg 36, 5234 KA 's-Hertogenbosch, KvK-nr: 16061880
Telefoon: 073 642 85 84, Fax: 073 642 79 46, E-mail: info@hager.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief
© Hager - Wijzigingen voorbehouden