Hager nieuwsbriefUitgave #2 2017
Hager nieuwsbrief
Uitgave #2 2017
https://www.hager.nl/
 

Beste <address> <lastname>,

Vorig jaar maakte je kennis met de 'Woonoplossingen van Hager'. Handige hulpmiddelen die jou ondersteunen bij het aanbieden van comfort, veiligheid en design in een woning. Wie zijn mooiste woonoplossing indiende, maakte kans op een professioneel gefilmd bedrijfsportret. "Een prachtig ‘bewegend’ visitekaartje”, aldus een van de winnaars. Op www.hager.nl/woonoplossingen zijn alle bedrijfsportretten nu te zien. En het leuke is, je maakt nog steeds kans op jouw eigen bedrijfsportret! Elke maand verloten we er een.

Kijk snel op de site

Actualiteiten

Installatie in bestaand pand weer bij de tijd gebracht
Op www.hager.nl/projecten vind je een interview met Remon Stokman. Zijn bedrijf verzorgde de renovatie van de elektrische installatie in een pand waar scheepsarchitect Van Oossanen zijn intrek wilde nemen. Met KNX (zonder 'toeters en bellen'), stalen wandgoot en standaardschakelmateriaal leverde Stokman een keurig totaalplaatje op.

Lees hier het interview
 


Steun Villa Pardoes
Spaar je al mee met de doorlopende actie? Wist je dat je dit jaar punten direct kunt doneren aan Villa Pardoes. Wij steunen dit goede doel via sponsoring en een aantal activiteiten. Draag ook je steentje bij!

Spaar mee met de doorlopende pakketactie
Producten

Draai/dim-element 2873 nu ook geschikt voor 230V-ledlampen
Hoe weet je welke dimmer geschikt is voor welke lampen? Om deze keuze makkelijker te maken hebben we de Berker-inbouwdimmer met artikelnummer 2873 verbeterd. Deze was altijd al geschikt voor 230V-gloei-/halogeenlampen en conventionele trafo’s. De verbeterde dimmer kan nu ook gebruikt worden voor led- en spaarlampen met een vermogen van 3 tot 100 W.
Volg ons via:

Stel je vragen via WhatsApp:


Wij beantwoorden je productvragen tussen 8:30 en 17:00 ook via WhatsApp: 06 22 405 435
Hager, Larenweg 36, 5234 KA 's-Hertogenbosch, KvK-nr: 16061880
Telefoon: 073 642 85 84, E-mail: info@hager.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief
© Hager - Wijzigingen voorbehouden