Hager nieuwsbrief - uitgave #7

 

Met de Vision-bestelhulp in no time de juiste kast

Beste <address> <lastname>,

Zoek je een voorgeassembleerde Vision-groepenverdeler met een specifiek aantal installatieautomaten, aardlekautomaten of fornuisgroepen? Zoek dan niet verder! Met de Vision-bestelhulp vind je snel en eenvoudig uit 650 voorgedefinieerde varianten de juiste. Direct alle info paraat voor je offerte of om te bestellen bij je groothandel.

Je vind de apps (iOS en Android) én de bestelhulp voor op je pc op: https://bestelhulp.groepenkast.nl

 

Ad Hultermans Elektro: opleiding en presentatie in eigen huis

Het kantoorpand van Ad Hultermans Elektro is een visitekaartje, opleidingscentrum en showroom in een. Het pand laat alle technieken zien die zij beheersen. De Hager-oplossingen zijn hier onderdeel van.

Benieuwd naar de Hager-oplossingen in dit project? Bekijk de projectfilm.

 

Alle info in de nieuwe catalogus tot 125 A

Natuurlijk staat al onze productinfo online, maar soms is het ook fijn om door een papieren catalogus te kunnen bladeren of je eigen aantekeningen erbij te schrijven. De catalogus ‘Energiedistributie-
systemen t/m 125 A’ bevat ons hele assortiment modulaire beveiligingscomponenten, verdelers en zekeringen. De catalogus is hoofdzakelijk gericht op producten t/m 125 A, maar er zijn uitzonderingen. Zo loopt het zekeringenassortiment tot 1600 A.

Exemplaar ontvangen? Vraag deze hier aan.

 

Beursagenda: Elektro Vakbeurs Hardenberg

Van 12 t/m 14 december wordt de Elektro Vakbeurs Hardenberg weer georganiseerd. Een beurs in een prettige ambiance waar alle disciplines van elektrotechniek thuiskomen. Een prima kans om meer te weten te komen over de nieuwe Vision- en Vega-verdeler én de Univers-verdeler.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij allemaal willen laten zien? Breng dan zeker een bezoek aan een van onze (partner)stands. Registreer je hier.

 

Contact

Hager
Larenweg 36
5234 KA 's-Hertogenbosch
KvK-nr: 16061880
Telefoon: 073 642 85 84
E-mail: info@hager.nl

Stel je vragen via WhatsApp

Wij beantwoorden je productvragen tussen 8:30 en 17:00 ook via WhatsApp: 06 22 405 435.

© Hager - Wijzigingen voorbehouden