Hager schakelmateriaal

Klein detail. Groot verschil.

Het zijn de kleine details die ertoe doen. Of het nu gaat om installatiegemak, hoogstaande kwaliteit of uitzonderlijk design. Hager schakelmateriaal maakt het verschil.

Uitzonderlijk design

Eindeloze designmogelijkheden. Voor Hager heel gewoon. Van Rosenthal porselein met een jaren '30-gevoel' tot een flexibel ontwerp waarmee je eindeloos kunt variëren. Voor elke individuele wens is er een design waarover tot in de kleinste details is nagedacht.

Installatiegemak

Van de verpakking tot aan het wisselen van het design. Ons schakelmateriaal installeer je moeiteloos. Tot in de kleinste details hebben onze vakmensen nagedacht over slimme oplossingen voor optimaal installatiegemak. Stap voor stap.

Hoogstaande kwaliteit

Kwaliteit als standaard. Voor Hager heel gewoon. Dat zie je niet alleen aan de hoogwaardige materialen waarmee we ons schakelmateriaal vervaardigen, dat zie je ook aan de binnenkant. Achter de schakelaar schuilt namelijk écht vakmanschap tot in de kleinste details.

Wat maakt Hager schakelmateriaal uniek?

Wanneer het aankomt op installatiegemak maken kleine details het grootste verschil. Met een doordacht ontwerp versnel je iedere stap in het installatieproces.

Ontdek alle details!
Hager schakelmateriaal

Ontdek in deze video al het installatiegemak van het Hager schakelmateriaal en de Hager Vision groepenverdeler.


Klik hier om zelf alle details te ontdekken?

Handige tools

Handige besteltool

Voor onze series berker S.1, Q.1 en Q.3, hebben we een handige besteltool gemaakt. In een handomdraai maak je snel een totaallijst van je schakelmateriaal en selecteer je een groothandel.


Maatwerk

Maatwerk: voor individuele wensen. Geef je schakelmateriaal een nóg persoonlijkere touch. Manufaktur is een zelfstandige entiteit binnen de Hager Group en belichaamt de moderne, ongecompliceerde werkwijze van productie op maat.

Bekijk alle documentatie

Kom je er niet uit? Of gewoon op zoek naar de brochure? Bekijk hier alle documentatie van het Hager schakelmateriaal.
Digital promotion kit

Ben je op zoek naar promotiemateriaal voor bijv. je website? Of wil je graag meer informatie ontvangen? Vraag dan de digital promotion kit aan! Deze kit bevat een hoop marketing items van Hager schakelmateriaal die je kunt gebruiken tijdens je werkzaamheden of om je eigen website te vullen. Denk aan productfoto's, brochures, banners, etc. Vraag de digital promotion kit snel aan!