COVID-19

Wij staan voor je klaar.

Het zijn moeilijke tijden. Wij begrijpen dat je vragen hebt en dat je bezorgd bent. Het is onze prioriteit om je zo goed en snel mogelijk te helpen.

Hager houdt de ontwikkelingen van het coronavirus COVID-19 nauwlettend in de gaten en handelt conform de verplichte instructies van de overheid. Juist bij het onvoorspelbare karakter van de situatie blijven we passende maatregelen nemen om de veiligheid van onze medewerkers, klanten & partners te waarborgen en de gevolgen voor onze klanten zoveel mogelijk te beperken.

Wij hebben als Hager een aantal maatregelen genomen die in overeenstemming zijn met de verplichte instructies van de overheid. Dit zijn onder andere:

  • Het in acht nemen van strikte sanitaire- & hygiënische eisen op al onze locaties.

  • Onze collega's werken zoveel mogelijk vanuit huis.

  • Klantbezoeken en externe vergaderingen worden op afstand gehouden

  • Productieprocessen anders ingericht om het onderling contact tussen medewerkers tot een minimum te beperken.

Wij blijven de situatie nauwlettend in de gaten houden en er zullen indien nodig aanvullende maatregelen komen die in overeenstemming zullen zijn met de verplichte instructies van de overheid als de situatie zich verder ontwikkelt.

Wij doen er alles aan om om jou in deze crisissituatie te ondersteunen en onverwachte vertragingen van onze diensten te beperken. Heb je vragen, neem dan contact op met je vertrouwde contactpersoon.

Hartelijk dank voor je vertrouwen en loyaliteit. Let op jezelf en je naasten.

Rianne van Lieshout
Algemeen directeur Hager Nederland

Je kennis op peil houden

Onze trainingen en events gaan voor de komende periode niet door, maar er zijn webinars beschikbaar om je kennis op peil te houden. Heb je zelf een onderwerp waarover je getraind wilt worden, dan horen we dat graag van je.

_services/webinar_550x413.jpg

Alles binnen handbereik

Met de Hager E-cat app heb je de complete Hager catalogus, documentatie, brochures, handleidingen en video's altijd bij de hand.