9205561.6524

We need you!

Leuk hè, zo’n video..! Als jij na het kijken van deze video denkt ‘ik wil dit ook proberen..’, dan zien we je graag op de Hager casting dag op vrijdag 16 maart. De exacte planning krijg je t.z.t. nog te horen. Naar verwachting zal de casting per persoon ongeveer 15 minuten duren.

Waarom we dit doen hoor je al in de video. Wij hebben jouw hulp nodig om content te creëren, maar op deze manier geven wij ook meer collega’s een gezicht. Daardoor staan we dichter bij de klant! Ook de diversiteit aan gezichten (jong/oud/man/vrouw) maken de video’s alleen maar prettiger om naar te kijken. En het werkt nu al. De reacties zijn super!

Zo’n casting verloopt vrij snel en soepel. Je mag achter de desk plaatsnemen en iets gaan vertellen. Hoe of wat krijg je nog te horen. Niks moeilijks. Wij hebben snel door of je enthousiasme werkt en goed overkomt op beeld.

Let wel, als je uit de casting naar voren komt als talent, dan gaan we met jou aan de slag en zullen we dit jaar een aantal video’s met je opnemen. Dit betekent dat je er tijd in moet investeren voor zowel de opnames, als ook in de voorbereidingen. Dat doen we samen. We bepalen ook samen de onderwerpen uit de lijst. Zelfs de inhoud wordt grotendeels al voor je uitgewerkt. Zo kun je een mooie video maken over een product, waar je verder misschien vrij weinig tot niks van af weet :-)!

Interesse? Meld je aan!