Van ontwerp tot installatie:
de oplossingen van Hager

Van woning tot utiliteitsgebouw bieden we een breed pakket oplossingen en we doen er alles aan om jouw optimale projectpartner te zijn.

Hager. A partner made for you.

Als onderdeel van de internationale Hager Group zijn we in Nederland sinds 1991 actief. We hebben internationaal ruim 60 jaar ervaring met het ontwikkelen van veelzijdige oplossingen op het gebied van elektrische installaties.

Voor elektrotechnische installaties hebben we vrijwel alles in huis: van innovatieve verdeeltechniek tot de nieuwste schakelmaterialen. Alles uit één hand. En onderling volledig compatibel.

Persoonlijke benadering en ondersteuning op locatie

We zijn er om je te ondersteunen en gezamenlijk het project succesvol te laten verlopen. Dat begint met het delen van kennis. Meedenken en meerwaarde bieden.

In alle fases van je project denken en werken we mee. Van de budgettering tot en met de inbedrijfstelling. Je krijgt van ons geen standaardoplossing. We luisteren naar jouw wensen en adviseren je over de beste oplossing voor jouw project. Voor nu, maar ook met het oog op de toekomst. Onze systemen zijn erop gericht om flexibel aan te kunnen passen, wanneer de omstandigheden veranderen.

Tijdens de uitvoering van je project verzorgen we desgewenst de projectbegeleiding en projectcoördinatie met onze eigen projectleiders. Eén aanspreekpunt voor jouw project zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Zo gaan we samen voor het beste resultaat.

Dat verstaan we onder 'A partner made for you'.

Kennis

Doordat we de kennis en kunde zelf in huis hebben, zijn we een flexibele partner. Kennis delen we graag. Onder meer door ons uitgebreide trainingsaanbod en via kennissessies die we organiseren.


Samen met onze partners

Voor het bouwen energiedistributiesystemen tot 6300 A kun je vertrouwen op ons netwerk van gecertificeerde paneelbouwpartners. Voor de programmering van gebouwautomatiseringssystemen is het domoticapartnernetwerk er voor je.


Over de Hager Group

De Hager Group is een toonaangevende fabrikant voor oplossingen en diensten voor elektrische installaties in woningen en utiliteitsgebouwen. Opgericht in 1955 in Duitsland en nog steeds een familiebedrijf.