Maatwerk van Hager

Voor individuele wensen: maatwerk

Op het gebied van kabelmanagement en onze schakelaars leveren wij geregeld maatwerk, om aan specifieke behoeften van klanten te voldoen. Manufaktur is een zelfstandige entiteit binnen de Hager Group en belichaamt de moderne, ongecompliceerde werkwijze van productie op maat. Van individueel geconfigureerde kabelkanalen, unieke schakelaars en bedieningspanelen tot de juiste deurcommunicatie.
Kabelmanagement
Ons pakket kabelmanagement is breed en biedt voor elke situatie – langs wand, vloer of plafond – een oplossing. Vind je in ons pakket net niet wat je zoekt? Geen probleem. Onze organisatie is uitstekend ingericht op maatwerk.

Een andere RAL-kleur voor je kanaal is geen enkel probleem. In overleg bepalen we of lak, poedercoating, een (dessin)folie of volledig gekleurd materiaal de beste keuze is. Zo kan bijvoorbeeld een wandgoot als bijzonder accent of juist heel onopvallend in een ruimte geplaatst worden. In combinatie met inbouwschakelmateriaal uit de berker-serie ontstaat een echte toevoeging aan het interieur.

Als het gaat over grotere projecten, kan een speciale bodemperforatie handig zijn. Ook kun je afwijkende lengtes aanvragen. Een speciale afmeting, afgestemd op het gebouw, kan bij montage grote tijdwinst opleveren. Speciale uitvoeringen qua vorm (asymmetrisch, schuin, dubbel) zijn – zeker in stalen wandgoten – snel en voordelig leverbaar.
Schakelmateriaal
Geef je schakelaars – en alles wat daarbij hoort – een nóg persoonlijkere touch. Advies, planning en uitvoering allemaal in dezelfde hand. Vanuit dit principe bieden wij jou, volledig op maat, exclusieve eenmalige stukken en aangepaste grote series. Manufaktur vervaardigt perfect op elkaar afgestemde oplossingen.

Daarvoor gebruiken wij een grote verscheidenheid aan materialen, kleurschakeringen, decors en mogelijkheden voor afwerking: stof, steen, hout, leer of ingelegd met Swarovski kristallen? Geen enkel probleem. Patineren of anodiseren? Ook geen probleem. Net als goud-, nikkel-, messing-, koper- of palladiumlegeringen trouwens. Zelfs van koffie zijn al oppervlakten voor schakelaars gemaakt. De grens is pas bereikt als het design wordt veranderd, dus als de gewenste oplossing de vorm van en het idee achter onze producten verandert.

Vanzelfsprekend gelden voor Manufaktur dezelfde garantievoorwaarden als voor al onze catalogusartikelen. Voor onze brochure over Manufaktur, klik hier.

Acht redenen voor een complete Hager oplossing

01

Je hebt één aanspreekpunt voor alle essentiële onderdelen van een slimme elektrische installatie.

02

Je bespaart aanzienlijk tijd op projectmanagement. In plaats van drie of vier specialisten aan tafel, volstaat één telefoontje.

03

Onze ontwikkelings- en productieafdelingen zijn nauw met elkaar verbonden. Door deze hechte samenwerking kan je project echt profiteren.

04

De algehele installatie is van constante kwaliteit. Geen gaten, geen zwakke plek.

05

Al onze afdelingen gebruiken dezelfde grondstoffen en leveranciers. Een goede basis voor een uniform uiterlijk.

06

Technologie- en Know-How-overdracht zijn geen sleutelwoorden, maar een geleefde bedrijfsfilosofie.

07

Het complete Hager-assortiment is enorm en bestrijkt alle belangrijke gebieden van elektrotechnische installaties.

08

Het complete proces is een samenhangend totaalproces.

Het proces

De eerste stap

Spreek ons aan als je op het punt staat om de mogelijkheden met jouw klant te bespreken. Zo kunnen een goed beeld geven van de mogelijkheden.

De planningsfase

We bieden alle materialen die je nodig zoals tekeningen, voorbeelden, documentatie enz. Daarnaast ondersteunen wij je bij het ontwikkelen van de totaal oplossing.

De bestelling

Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken, stuur je zoals gewoonlijk jouw bestelling naar je contactpersoon. Van hem ontvang je een aanbod dat tijd gebonden is.

Meer weten over de mogelijkheden van maatwerk? Stuur je vraag.