Hager. A partner made for you.

Jouw competente partner voor de complete elektrische infrastructuur in utiliteitsgebouwen.


Wij leveren een oplossing op maat voor jouw project


Met een omvangrijk aanbod oplossingen en diensten en uitstekend advies begeleiden wij in elke fase van het project.
Wij adviseren en leveren de beste oplossing en services die precies op jouw individuele wensen zijn afgestemd.

Met onze brede projectervaring in o.a kantoren, retail, hotels, ziekenhuizen, infra, energie-infra, logistiek en educatie –
maken we de werk- en leefruimtes van morgen mogelijk.

Download hier de brochure utiliteitsprojecten (PDF, 3,4 MB) en blader door ons aanbod.Bestel een exemplaar

Betrouwbaarheid

Altijd dichtbij. Als familiebedrijf vinden wij dicht bij onze klanten staan een van de belangrijkste waardes. Wij staan je bij in je project met support en advies.

Op jou gericht

Luisteren is de sleutel tot succes. Op jouw behoeftes afgestemd bieden we een op maat gemaakte oplossing. We houden rekening met aanpasbaarheid aan toekomstige wensen.

Efficiëntie

We maken het zo makkelijk mogelijk voor je om zaken met ons te doen. We hebben de kennis en kunde zelf in huis en zijn een flexibele partner om samen voor het beste resultaat te gaan.

Toepassingsgebieden

Hotels

Comfort en veiligheid voor de gasten staan voorop. Automatisering maakt het mogelijk zonder concessies. Hoogstaand design draagt bij aan de uitstraling.

Kantoren

Waar alles samenkomt om een veilige, prettige en functionele werkplek te bieden. Een betrouwbare, duurzame, flexibele elektrische infrastructuur is de basis.

Zorg

Bedrijfszekerheid staat voorop. Met beproefde systemen en een service-aanbod voor periodiek onderhoud verzorgen we alles om de continuïteit te waarborgen.

Retail

Optimale klantbeleving maken we mogelijk door onder meer intelligente gebouwautomatisering. Automatische regelingen laten jou focussen op klanttevredenheid.

Industrie en logistiek

Een hoge energiebehoefte, ingevuld met een bedrijfszeker verdeelsysteem draagt bij aan continuïteit. Energie-efficiënt door gebouwautomatisering.

Educatie & Cultuur

Op een plek waar optimale beleving centraal staat, zijn energietechniek en gebouwautomatisering aanwezig om daar onzichtbaar aan bij te dragen.

Energie-infra

Energieverdeeloplossingen voor netwerkbedrijven en het 'vrije domein', desgewenst ingebouwd in een transformatorstation door onze partner.

Ons aanbod in utiliteitsprojecten

Download hier de brochure utiliteitsprojecten (PDF, 3,4 MB) en blader door ons aanbod.

Oplossingsgebieden

Energiedistributie

Onze schakel- en verdeelinrichtingen tot en met 6300 A en bouwvorm 4B worden op jouw specificatie ontworpen en gebouwd.

Energiemanagement

Als je volgens de standaarden werkt en een systeem wilt opleveren dat in overeenstemming is met DIN ISO 50001, dan raden we je een energiemonitoring systeem aan.

Kabelmanagement

Onze kabelmanagementsystemen verzorgen energie en data op elke plek waar dit benodigd is.

Automatisering & bediening

Geen wens hoeft onvervuld te blijven als het gaat om comfort, mobiliteit en veiligheid, en tegelijkertijd worden het gebruik van een ruimte en de kosten geoptimaliseerd.

Download de brochure

Blader door de brochure en bekijk wat we voor je kunnen betekenen: