Inspiratie opdoen vanuit andere hotelprojecten?

Hotel Post Plaza - Leeuwarden

Een oud postkantoor in een indrukwekkend monumentaal pand. Omgetoverd tot Hotel Grand Café Post-Plaza. Bij de inrichting is op alle details gelet, om de sfeer van vroeger te respecteren. Én om de hotelgast maximaal comfort te bieden. Naast energieverdelers van Hager is ook schakelmateriaal van Hager toegepast. Voor het schakelmateriaal is een maatwerkcombinatie gemaakt van twee series. De klassieke serie Berker 1930 en de moderne serie Berker R.


Brasserie-Hotel Antje van de Statie - Weert

Met luxe kamers, zalen, een sfeervolle brasserie en een ‘herenkamer’ is Antje van de Statie volledig ingericht op sfeer en verzorging van de gasten. De elektrotechnische installatie maakt het qua comfort én design mogelijk. Het pand is teruggebracht in zijn oorspronkelijke staat en volledig gemoderniseerd. Authentieke elementen zijn samengevoegd met een modern interieur.
De aansturing van de installatie verloopt via de Hager KNX-installatie, gekoppeld aan het Crestron AV-systeem. Er zijn uitneembare iPads voor de bediening. De sfeer is per ruimte te bepalen door verlichtingsscènes te selecteren. Ook zonwering en klimaat worden perfect geregeld. Voor het schakelmateriaal is in dit hotel gekozen voor de serie Berker by Hager R.1 in een maatwerkkleur mat antraciet.
Lloyd Hotel - Amsterdam

Het Lloyd Hotel wordt beschouwd als een uniek voorbeeld van de combinatie van Nederlandse architectuur en design. De ideeën van 50 designers en kunstenaars zijn samengesmolten tot een geheel waar luxe en creativiteit in een compleet nieuwe dimensie zijn geplaatst. Onderdeel daarvan zijn de klassieke schakelaars van de “Berker Serie 1930 Porzellan made by Rosenthal”.

25hours Hotel Bikini - Berlijn

Het stijlvolle Hotel Bikini is gelegen tussen de Berlin Zoo en Breitscheidplatz en in de inrichting zie je dit contrast tussen natuur en cultuur terug. Ontwerper Werner Aisslinger heeft in het hotel schakelaardesign Berker R.1 toegepast, met afgeronde hoeken en ronde wip. De glanzend zwarte schakelaars, wandcontactdozen en data-aansluitingen plaatste hij niet alleen conventioneel op de wanden, maar bijvoorbeeld ook ingebouwd in de hoofdeindes van de bedden en in de bureaus.

Soho House - Berlijn

Een buitengewoon hotelconcept, waarin schakelaars uit Berker Serie 1930 mooi tot hun recht komen. Architect Alex Michaelis uit Londen revitaliseerde het gebouw met grote zorg, met in zijn achterhoofd de architectonische wortels uit de jaren 1920. Zo viel bij de zoektocht naar passende schakelaars de keuze op Berker Serie 1930 die net als het Soho House onmiskenbaar in de periode van het Bauhaus geworteld is. De schakelaars regelen in de kamers niet alleen het licht, maar ook de vloer-, handdoek- en spiegelverwarming.