Stijlvol schakelen & bedienen en
Slimme gebouwautomatisering (KNX)

Onze oplossingen

Verlichting sturen, resources sparen, kosten verlagen: vooral in utiliteitsgebouwen kunnen door intelligente automatische besturingssystemen voor apparatuur en verlichting (afhankelijk van het gebouwformaat) vele kilowattuur en tonnen CO2-uitstoot per jaar worden bespaard.


In het programma van Hager vind je een uitgebreide reeks oplossingen, waarmee je verlichting behoeftegericht kunt aansturen. Van 'eenvoudige' bewegingsmelders en afstanddimmers tot gekoppelde KNX-gebouwautomatisering. Bezorg je klanten duurzame kostenbesparingen en een maximum aan comfort en veiligheid met automatische lichtregelingen van Hager.

Het brede aanbod schakelmateriaal in de berker-series zorgt voor comfortabel bedienen in een look passend bij de inrichting.

Gebouwautomatisering

Een toekomstbestendig gebouw kan eigenlijk niet zonder automatisering. De argumenten voor gebouwautomatisering zijn duidelijk: duurzaamheid, comfort, veiligheid, flexibiliteit.
KNX biedt een toekomstvaste oplossing en biedt continuïteit voor gebouwen door de open standaard die gedragen wordt door honderden fabrikanten. De technologie functioneert zelfstandig zonder centrale server en is daardoor betrouwbaar.

KNX van Hager biedt oplossingen voor alle niveaus van kennis, functionaliteit en omvang van zeer laagdrempelig tot complex.

Schakelmateriaal

Maak je ruimte helemaal af met de aantrekkelijke en eigentijdse berker-series. Zo voelt de ruimte compleet en functioneel. Ons schakelmateriaal is gemaakt om snel te installeren. Gemaakt met uiterste precisie om te schakelen wanneer nodig. Stevig en robuust. Zoals je mag verwachten van goed schakelmateriaal.

De mogelijkheden voor maatwerk in kleuren, materialen en vormen zijn zeer uitgebreid.

Inspiratie opdoen

Duurzame Volvo showroom

Met DALI-lichtsturing en KNX-automatisering

DPL showroom

Visualisatie in verlichtingsshowroom voor retailers

Seinhuisje Roosendaal

Modern schakelmateriaal met klassieke look in industrieel erfgoed

Hotel Valies

Hotel in art-decostijl met bijpassend schakelmateriaal

Support & Tools

We denken graag met je mee. Informatie over een specifieke oplossing? Of kunnen we helpen met advies voor jouw vraagstuk? Neem gerust contact op.

Persoonlijk advies

Door in de beginfase van je project mee te denken, kunnen we de beste oplossing adviseren en ondersteunen via onze tenderdesk of met projectmanagers.

Bel 073 642 85 84 (ma-vr 8:30 - 17:00 uur) of mail naar sales@hager.nl

Documentatie

Een snel overzicht van de mogelijkheden voor jezelf of voor jouw klanten: de brochure Hager. A partner made for you.

Blader door de brochure en bekijk wat we voor je kunnen betekenen: ontvang de brochure utiliteitsprojecten direct in je mail.

Handige tools

Met verschillende tools voor bestellen, ontwerpen en calculeren proberen we jouw werk makkelijker te maken. Kijk voor een overzicht van tools, apps en hulpmiddelen op hager.nl/tools

Ga naar hager.nl/tools