Educatie & Cultuur

Goed geautomatiseerd voor de optimale beleving

Schoolgebouwen, theaters en musea hebben een overeenkomst in de wens om een optimale beleving aan leerlingen of bezoekers mee te geven. Intelligente gebouwautomatisering kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren.


Jouw persoonlijke contactpersoon is volledig op de hoogte van jouw behoeften en wisselt ideeën uit met onze specialisten, wanneer dat nodig is. Dit stelt hem in staat om jou te adviseren en oplossingen aan te bieden die aan jouw eisen voldoen en een echte meerwaarde bieden.
We kunnen daarbij vertrouwen op een partnernetwerk met system integrators, die specialistisch werk, zoals een gebouwautomatiseringsinstallatie kunnen verzorgen.

Omdat we weten dat zaken tussen mensen worden gedaan, is dichtbij onze klanten staan een van onze belangrijkste bedrijfswaarden. Zo komen we tot de beste oplossing.

Integrale oplossingen voor opleidingsinstituten en culturele centra

Energiedistributie
Vertrouw erop dat leerlingen, bezoekers en bezittingen veilig zijn - met nadruk op energie en efficiency.
Energiemanagement
Energieverbruik meten, vastleggen en delen met behulp van intelligente energiemeters. De basis voor modern energiebeheer zonder concessies te doen aan comfort.
Kabelmanagement
Energie en data precies daar waar het nodig is, voor de totale levensduur van het gebouw.
Automatisering en bediening
Regel comfort en veiligheid voor je gasten, automatisch of door hen zelf, terwijl je de kosten optimaliseert. Het design draagt bij aan de gewenste uitstraling.

Inspiratie opdoen

TivoliVredenburg Utrecht

Vergaande automatisering voor 9 muziekzalen en poppodia

Openluchtmuseum Arnhem

Nieuw entreegebouw met betrouwbare energievoorziening en gebouwautomatisering

Brede school Zaltbommel

Multifunctioneel gebouw, klaar voor de toekomstige wensen en uitbreidingen

Clusius college Alkmaar

Nette oplossing met energie- en datazuilen

Ondersteuning - advies en tools

Wij zijn de lokale partner dicht in de buurt met de zekerheid van een internationale organisatie achter ons. En met een omvangrijk pakket oplossingen en diensten om je in alle fases van je project te adviseren en helpen.

Door innovaties, ondersteunende tools en door het delen van kennis dragen wij eraan bij dat jouw dagelijks werk makkelijker wordt. Door in de beginfase van je project mee te denken, kunnen we de beste oplossing adviseren en ondersteunen via onze tenderdesk of met projectmanagers. Zo gaan we samen voor het maximale resultaat.

Dat verstaan wij onder ‘A partner made for you’.

Neem gerust contact op

Hager
T +31 73 642 85 84

Brochure

Een snel overzicht van de mogelijkheden voor jezelf of voor jouw klanten: de brochure Utiliteitsprojecten - Hager. A partner made for you

Blader door de brochure en bekijk wat we voor je kunnen betekenen: ontvang de brochure utiliteitsprojecten direct in je mail.