Gecertificeerde energiedistributie
tot en met 6300 A

Onze oplossingen

De energiedistributie vormt het hart van elk gebouw. Een betrouwbare en veilige schakel- en verdeelinrichting is de basis voor het hele pand, van groot tot klein, en beschermt personen en bezittingen. Daarom bestaat ons aanbod uit een grote variatie in energiedistributiesystemen, leverbaar tot en met 6300 A.


We hebben jarenlange expertise in het verzorgen van energiedistributiesystemen, van de aanvraag tot en met de SAT. Onze eigen paneelbouwafdeling in Coevorden heeft de expertise om een betrouwbaar systeem volgens IEC 61439 en de gewenste specificaties te verzorgen, inclusief inhuizing en inbedrijfstelling. Periodiek onderhoud - om uitval te voorkomen - behoort tot ons service-aanbod.

De beproefde distributiesystemen van Hager voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Daarmee heb je prima mogelijkheden om voor elke opdrachtgever een passende installatie te ontwerpen.

Systemen tot 6300 A

Achter de laagspanningstransformator van het energieleverende bedrijf begint je betrouwbare en bedrijfszekere energiedistributie met railkoker en een schakel- en verdeelinrichting. Onze systemen zijn gecertificeerd volgens IEC-EN-NEN 61439-1/2 en bieden een oplossing voor laagspannings-installaties t/m 6300 A in bouwvorm 1 tot en met 4b. Uiteraard aan te vullen met onderverdelers in vele uitvoeringsvormen.

Alle benodigde componenten

Het energiedistributiesysteem wordt compleet gemaakt met kwalitatief hoogwaardige componenten, zoals Air Circuit Breakers, lastscheiders en energiemeters. Ook op het gebied van modulaire componenten is het aanbod veelzijdig; schakelen, beveiligen, besturen, meten en automatiseren op basis van de hoogte kwaliteitseisen.

Service en onderhoud

Net zo belangrijk als de kwaliteit van het systeem is de kwaliteit van het onderhoud. Hager heeft gespecialiseerde medewerkers die op locatie periodiek onderhoud kunnen verzorgen, bijvoorbeeld aan de vermogensautomaten.

Inspiratie opdoen

Prinses Máxima Centrum

Betrouwbare hoofdverdeelinrichting met railkokeraansluiting

IJsselland ziekenhuis

Periodiek onderhoud aan vermogensautomaten

Noord/Zuidlijn Amsterdam

Het complete laagspanningstraject voor 8 metrostations

PV-park Lelystad

Bij dit PV-park werd een compactstation met energiedistributiesysteem en meting geplaatst

Support & tools

We denken graag met je mee. Informatie over een specifieke oplossing? Of kunnen we helpen met advies voor jouw vraagstuk? Neem gerust contact op.

Persoonlijk advies

Door in de beginfase van je project mee te denken, kunnen we de beste oplossing adviseren en ondersteunen via onze tenderdesk of met projectmanagers.

Bel 073 642 85 84 (ma-vr 8:30 - 17:00 uur) of mail naar sales@hager.nl

Documentatie

Een snel overzicht van de mogelijkheden voor jezelf of voor jouw klanten: de brochure Hager. A partner made for you.

Blader door de brochure en bekijk wat we voor je kunnen betekenen: ontvang de brochure utiliteitsprojecten direct in je mail.

Ontwerpen met hagercad

Zelf een verdeelsysteem samenstellen? Met verdelercalculatie- en ontwerpsoftware hagercad.univers N (HS) kun je snel, efficiënt en compleet een veilige en kwalitatief goede installatie ontwerpen.

Ga naar hager.nl/hagercad