Intelligente
energiemeting

Onze oplossingen

Bezig zijn met duurzaamheid en energiebesparing is niet meer weg te denken in de hedendaagse bouw- en installatiewereld. Instrumenten als BREEAM, LEED, NOM en wet- en regelgeving zoals EPV en BENG zijn hierbij aan de orde.


Het meten van energiestromen met intelligente energiemeters en het vervolgens vastleggen en delen van de meetgegevens legt de basis om te komen tot modern energiemanagement en het bewaken van de gevraagde prestaties. We bieden met een nieuwe generatie DIN-rail energiemeters de passende oplossing in schakel- en verdeelinrichtingen.

Energiemeters

Energiebesparing begint bij energiemeting. De energiemeters van Hager zijn standaard MID-gecertificeerd; van belang bij officiële verrekening. Met de communicatie-mogelijkheden via puls, Modbus of Mbus is het aansluiten op een energiemanagement-systeem eenvoudig. De koppeling met de KNX-installatie maakt visualisatie mogelijk.

Visualisatie

Controleer apparaten en het energieverbruik met een gebouwautomatiseringssysteem en Domovea-visualisering.

Inspiratie opdoen

Bedrijvengebouw De Gondel

Gescheiden energiemeting en -afrekening

Bakker Groep Coevorden

Nieuwbouwpand volgens BREEAM specificaties

Showroom Volvo Harrie Arendsen

Duurzaamste autoshowroom met gebouwautomatisering (KNX) en DALI

Openluchtmuseum Arnhem

Energiemeting geïntegreerd in hoofdverdeler

Support & Tools

We denken graag met je mee. Informatie over een specifieke oplossing? Of kunnen we helpen met advies voor jouw vraagstuk? Neem gerust contact op.

Persoonlijk advies

Door in de beginfase van je project mee te denken, kunnen we de beste oplossing adviseren en ondersteunen via onze tenderdesk of met projectmanagers.

Bel 073 642 85 84 (ma-vr 8:30 - 17:00 uur) of mail naar sales@hager.nl

Documentatie

Een snel overzicht van de mogelijkheden voor jezelf of voor jouw klanten: de brochure Hager. A partner made for you.

Blader door de brochure en bekijk wat we voor je kunnen betekenen: ontvang de brochure utiliteitsprojecten direct in je mail.

Handige tools

Met verschillende tools voor bestellen, ontwerpen en calculeren proberen we jouw werk makkelijker te maken. Kijk voor een overzicht van tools, apps en hulpmiddelen op hager.nl/tools

Ga naar hager.nl/tools