Hotels

Waar gasten zich thuis voelen

Je wilt als hotelier alles in het werk stellen om het bezoek voor jouw hotelgasten aangenaam te maken, om een positieve ervaring voor hen te creëren. En daarbij uiteraard de uitstraling van jouw hotel in alle aspecten een harmonieus geheel laten zijn.


Onze oplossingen passen perfect in de taal van modern design dankzij een grote variëteit en klassiek, tijdloos ontwerp van onze producten.
Met een accountmanager speciaal voor de hotelbranche ben je verzekerd van expertise en ervaring om jou van het beste advies te voorzien. Dat begint bij betrouwbare energiedistributie, slimme gebouwautomatisering en nette kabelmanagementoplossingen. En uiteraard het meest hoogstaande design voor elementen in het zicht, zoals schakelaars en contactdozen.


Onze oplossingen zijn gericht op energie-efficiëntie en flexibiliteit met oog op de toekomst. Zo levert de investering je concrete voordelen op in de vorm van energiebesparing, maar ben je ook verzekerd van een installatie die is aan te passen aan toekomstige uitbreidingen. Wij adviseren je daar graag in.

Geen standaardoplossing. Maar een op maat gemaakte oplossing voor jouw project.

Integrale oplossingen voor hotels en hotelkamers

Energiedistributie

Een veilige en bedrijfszekere schakel- en verdeelinrichting geeft het vertrouwen dat je gasten en je bezit veilig zijn - met nadruk op energy-efficiency.

Energiemonitoring

Energieverbruik meten, vastleggen en delen met behulp van intelligente energiemeters. De basis voor modern energiebeheer zonder concessies te doen aan het comfort van je gasten.

Kabelmanagement

Energie en data precies daar waar het nodig is, voor de totale levensduur van het gebouw. Functioneel en mooi, met oplossingen via de wand, vloer of plafond.

Automatisering en bediening

Regel comfort en veiligheid voor je gasten, automatisch of door hen zelf, terwijl je de kosten optimaliseert. Het design draagt bij aan de gewenste uitstraling.

Inspiratie opdoen

Hotel Valies in Roermond

Art-decostijl in alle details doorgevoerd, inclusief bijpassend schakelmateriaal.

Hotel Post-Plaza in Leeuwarden

De klassieke designserie berker 1930 en de moderne designserie berker R.

Antje van de Statie in Weert

Hager KNX-installatie en Hager schakelmateriaal designserie berker R.1

Ondersteuning - advies en tools

Wij horen heel graag wat er leeft in jouw hotel. Hoe wens je comfort voor jouw gasten in te vullen. Of zijn er nog andere zaken waarbij we je kunnen ondersteunen? Neem gerust contact op.
Hager
T +31 73 642 85 84

Documentatie

Het begint bij een betrouwbare energiedistributie, aangevuld met slimme oplossingen voor comfort en uiteraard met hoogstaand design. Bekijk de mogelijkheden voor jezelf of voor jouw klanten: de brochure Hoteloplossingen - Waar gasten zich thuis voelen.

Of bestel de brochure utiliteitsprojecten en ontvang hem direct in je mail.