Industrie & Logistiek

Robuuste oplossingen voor elke toepassing

Met een omvangrijk aanbod oplossingen en diensten en uitstekend advies begeleiden wij in elke fase van het project. Zo krijg je een oplossing die perfect op jouw situatie is toegesneden.


De energiedistributie vormt het hart van elk gebouw. Een betrouwbare en veilige schakel- en verdeelinrichting is de basis voor het hele pand en beschermt personen en bezittingen. Daarom bestaat ons aanbod uit een grote variatie in energiedistributiesystemen, leverbaar tot en met 6300 A. Daarnaast vind je geavanceerde gebouwautomatisering (KNX) in ons pakket, waarmee een integrale aanpak van elektrotechniek en werktuigbouw mogelijk wordt voor optimale (energie)prestaties.

Onze schakel- en verdeelinrichtingen tot en met 6300 A en bouwvorm 4B worden op jouw specificatie ontworpen en gebouwd, maar we kijken ook naar toekomstige eisen. Onze oplossingen zijn universeel, maar gericht op maatwerk aanpassingen, zodat wijzigingen in het project flexibel op te vangen zijn. Een uitbreiding van je productiefaciliteit en wensen voor energiemanagement kunnen we op locatie verzorgen. Periodiek specialistisch onderhoud behoort ook tot ons service-aanbod, voor een bedrijfszekere werking van je installatie.

Als partner staan we ervoor dat je op onze competentie kunt vertrouwen en dat je op ons kunt rekenen voor advies en praktische hulp.

Integrale oplossingen voor alle bedrijfspanden en logistieke centra

Energiedistributie
Vertrouw erop dat medewerker en bezittingen veilig zijn - met nadruk op energie en efficiency.
Energiemanagement
Manage het energieverbruik zonder concessies te doen aan de kwaliteit van je service of de veiligheid van medewerkers.
Kabelmanagement
Energie en data precies daar waar het nodig is, voor de totale levensduur van het gebouw.
Automatisering en bediening
Manage comfort en veiligheid van medewerkers terwijl je de ruimte en kosten optimaliseert.

Inspiratie opdoen

Distributiehal Bloom in De Kwakel

Retailspecialist in bloemen krijgt nieuwe bedrijfshal

Kuehne + Nagel

Betrouwbare energievoorziening voor groot distributiecentrum

Bakker Oil Supplies Coevorden

Bedrijfspand volgens BREEAM specificaties door intelligente gebouwautomatisering

Bedrijfspand Wilvo Bergeijk

Hoge energievraag ingevuld door paneelbouwpartner

Ondersteuning - advies en tools

Wij zijn de lokale partner dicht in de buurt met de zekerheid van een internationale organisatie achter ons. En met een omvangrijk pakket oplossingen en diensten om je in alle fases van je project te adviseren en helpen.

Door innovaties, ondersteunende tools en door het delen van kennis dragen wij eraan bij dat jouw dagelijks werk makkelijker wordt. Door in de beginfase van je project mee te denken, kunnen we de beste oplossing adviseren en ondersteunen via onze tenderdesk of met projectmanagers. Zo gaan we samen voor het maximale resultaat.

Dat verstaan wij onder ‘A partner made for you’.

Neem gerust contact op

Hager
T +31 73 642 85 84

Brochure

Een snel overzicht van de mogelijkheden voor jezelf of voor jouw klanten: de brochure Utiliteitsprojecten - Hager. A partner made for you

Blader door de brochure en bekijk wat we voor je kunnen betekenen: ontvang de brochure utiliteitsprojecten direct in je mail.