Kabelmanagement voor een op maat gesneden
infrastructuur

Onze oplossingen

Onze kabelmanagementsystemen verzorgen energie en data op elke plek waar dit benodigd is - van hotelkamer tot kantoortuin.


Via wand of vloer, of vrij in de ruimte, onze systemen zijn flexibel aan te passen aan ieder soort gebouw en iedere soort werkplek of toepassing. We bieden oplossingen voor elk moment in de lifecycle van een gebouw, volledig in lijn met het architectonisch ontwerp. Onze oplossingen passen we zo aan dat ze naadloos bij de wensen en eisen van verschillende gebruikersgroepen aansluiten. Het resultaat is een pand dat jarenlang aantrekkelijk blijft.

Wand

Onopvallend, of juist een mooi accent: vanuit de wand zijn de mogelijkheden om te voorzien in energie en data op de werkplek zeer divers. Denk aan de bekende wandgoot in een opbouw- of inbouwvariant. Of een plintgootsysteem, om in combinatie met ledverlichting een fraaie en comfortverhogende oplossing te realiseren.

Vloer

Onder meer in retailprojecten is de vloerinstallatie een veelgevraagde oplossing voor het verzorgen van een onzichtbare infrastructuur. Ook voor de flexibel in te delen kantoortuin is een vloerinstallatiesysteem ideaal.
Vloerinstallatiesystemen geven de vrijheid van een flexibel in te delen ruimte.

Ruimte

Om echt elke plaats in de ruimte van de juiste aansluitingen te voorzien, is een zuil in combinatie met een plafondkanaal een uitstekende ruimte-oplossing. In historische gebouwen kan een strak aluminium plafondkanaal een functionele oplossing bieden, zonder dat de architectuur daaronder lijdt.

Inspiratie opdoen

Kantoor en showroom met wandgootoplossing

Aluminium wandgoot met berker-serie inbouwschakelmateriaal

Clusius college Alkmaar

Installatiezuilen met maatwerk energie- en data-aansluitingen

Huis van de Stad Gouda

Vloerinstallatiesysteem voor onzichtbare aansluitingen in fraaie architectuur

Sijthoff City Offices & Shops

Vloerinstallatiesysteem voor flexibel verhuurbare kantoorruimten

Support & tools

We denken graag met je mee. Informatie over een specifieke oplossing? Of kunnen we helpen met advies voor jouw vraagstuk? Neem gerust contact op.

Persoonlijk advies

Door in de beginfase van je project mee te denken, kunnen we de beste oplossing adviseren en ondersteunen via onze tenderdesk of met projectmanagers.

Bel 073 642 85 84 (ma-vr 8:30 - 17:00 uur) of mail naar sales@hager.nl

Documentatie

Een snel overzicht van de mogelijkheden voor jezelf of voor jouw klanten: de brochure Utiliteitsprojecten - Hager. A partner made for you.

Blader door de brochure en bekijk wat we voor je kunnen betekenen: ontvang de brochure utiliteitsprojecten direct in je mail.

Wandgoot.com

Zelf een wandgootsysteem samenstellen? Op wandgoot.com maak je snel een selectie, waar je vervolgens gemakkelijk een kostenvergelijking op kunt doen voor andere materialen of afmetingen.

Ga naar www.wandgoot.com

BIM-modellen

Voor diverse kabelmanagement-systemen zijn BIM-modellen beschikbaar.

Kijk op hager.nl/bim