Retail

Alles voor de optimale klantbeleving

Als retailer ben je gespecialiseerd in het maximaliseren van de klantbeleving. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren en leveren van de beste technische oplossingen om dat mogelijk te maken.


Een belangrijk, maar grotendeels onzichtbaar onderdeel van jouw winkel of showroom is de technische installatie. Die moet op de achtergrond betrouwbaar zijn werk doen, zodat jij kunt focussen op wat voor jou belangrijk is: de klanttevredenheid vergroten.
Wij hebben ruime ervaring opgebouwd in de specifieke behoeftes die er zijn in de retail. Bijvoorbeeld op het gebied van energie-efficiëntie en duurzaamheid, specifieke wensen op het gebied van vloerinstallatiesystemen en snelheid van installeren. Omdat we de expertise zelf in huis hebben, kunnen we je met één aanspreekpunt ondersteunen in je project van begin tot eind. En juist bij onverwachte zaken weet je wat je aan ons hebt.

Samen jouw project met de best mogelijke oplossing binnen de gestelde deadline tot een goed einde brengen. Daar staan we voor.

Integrale oplossingen voor winkelruimtes

Energiedistributie
Vertrouw erop dat je klanten en je bezit veilig zijn - met nadruk op energie en efficiency.
Energiemanagement
Manage het energieverbruik zonder concessies te doen aan de kwaliteit van je service of de veiligheid van je klanten.
Kabelmanagement
Energie en data precies daar waar het nodig is, voor de totale levensduur van het gebouw.
Automatisering en bediening
Manage comfort en veiligheid voor je klanten, terwijl je de ruimte en kosten optimaliseert.

Inspiratie opdoen

DPL Helmond

Lichtshowroom met intelligente automatisering voor retailers

Vanhulsteijn bikes

Design rijwielen in monumentaal pand

Autoshowroom Volvo Harrie Arendsen

Meest duurzame autoshowroom van Europa

Winkelcentrum Winkelhof

Complete energieverdeelinrichting vervangen buiten winkelopeningstijden

Ondersteuning - advies en tools

Wij zijn de lokale partner dicht in de buurt met de zekerheid van een internationale organisatie achter ons. En met een omvangrijk pakket oplossingen en diensten om je in alle fases van je project te adviseren en helpen.

Door innovaties, ondersteunende tools en door het delen van kennis dragen wij eraan bij dat jouw dagelijks werk makkelijker wordt. Door in de beginfase van je project mee te denken, kunnen we de beste oplossing adviseren en ondersteunen via onze tenderdesk of met projectmanagers. Zo gaan we samen voor het maximale resultaat.

Dat verstaan wij onder ‘A partner made for you’.

Neem gerust contact op

Hager
T +31 73 642 85 84

Brochure

Een snel overzicht van de mogelijkheden voor jezelf of voor jouw klanten: de brochure Utiliteitsprojecten - Hager. A partner made for you

Blader door de brochure en bekijk wat we voor je kunnen betekenen: ontvang de brochure utiliteitsprojecten direct in je mail.