De organisatie Hager

Sinds 1955 heeft het familiebedrijf Hager het vertrouwen gewonnen van vele professionals in de elektrotechnische installatiebranche.

Specialist elektrische installatietechniek

Ongeacht de elektrische oplossing die je zoekt, wij zijn gedreven om je die te leveren. Energiedistributie, kabelmanagement, schakelmateriaal of gebouwautomatisering. Specialistische oplossingen in een totaalaanbod van producten én service. Innovatieve oplossingen die eenvoudig te installeren en te gebruiken zijn. Systemen die zich onderscheiden in kwaliteit, eenvoud in gebruik en attractief design. Dit zowel voor de elektro-installateur en de overige partijen in de bouwkolom, als voor de eindgebruiker.


De start van een mooi familiebedrijf

Ons bedrijf is opgericht in 1955 door de broers Hermann Hager en Dr. Oswald Hager, samen met hun vader Peter Hager. Vandaag de dag is Hager nog steeds een onafhankelijk bedrijf, in bezit van en gerund door leden van de Hager-familie. Inmiddels zijn we een wereldwijd bedrijf met 11.650 medewerkers, 28 productielocaties wereldwijd en klanten in 129 landen.


Bekijk het interview met de gebroeders Hager van een aantal jaar geleden.
3171781.7824

Groot gegroeid met behoud van family spirit

Maar hoe groot we inmiddels ook gegroeid zijn, Hager is en blijft een familiebedrijf! Graag stralen we dat uit, door het menselijk perspectief in een klantrelatie te benadrukken. We streven een hoog serviceniveau na en organiseren graag voor onze klanten ook activiteiten in een meer informele setting, onder de noemer Hager Live.
Informele cultuur

Ook intern hebben we een informele cultuur waar we veel waarde aan hechten. Nieuwe medewerkers voelen zich doorgaans snel op hun gemak in de nieuwe, maar snel vertrouwde omgeving. We organiseren veel leuke personeelsactiviteiten, waarvan meerdere per jaar ook voor partner en gezin.
Verder stimuleren we interne kennisdeling, door bijvoorbeeld medewerkers te enthousiasmeren om voor elkaar lezingen en boekbesprekingen te houden over uiteenlopende onderwerpen, werkgerelateerd, maar ook horizonverbredend op allerlei andere vlakken.

Zelf een familiebedrijf?

Heb je zelf een familiebedrijf? Ooit weleens stilgestaan bij hoe bijzonder je bent?
Lees ons whitepaper De kracht van het familiebedrijf (PDF, 5,8 MB).

Annual Report Hager Group

Het jaarverslag van de Hager Group is digitaal beschikbaar voor iedereen.De online versie is beschikbaar op:

De Hager Group

Kerncijfers


Omzet
€ 2,19 mld.
Personeelsleden wereldwijd:
11.500
Personeelsleden Nederland:
117
Aantal productielocaties:
24 in 10 landen
Onze oplossingen beschikbaar in:
120 landen

Designvisie Hager

Vorm, functie, emotie. Ontdek de designwereld van Hager.

Duurzaamheid

Hager heeft al jaren het commitment om maatregelen voor duurzaamheid pro-actief door te voeren. Onze visie is vertaald in de E3-aanpak.

Hager Nederland

Hager heeft in Nederland twee vestigingen. Tezamen werken er zo'n 140 medewerkers voor Hager in Nederland.

Carrière

Je wilt je loopbaan ontwikkelen bij een dynamische, innovatieve, internationale organisatie? Dan is Hager het bedrijf voor jou!