Onze partners

Hager levert haar producten exclusief via professionele distributie en heeft een intensieve samenwerking met haar partners. Het succes van Hager in de markt wordt mede bepaald door onze partners.

Groothandelspartners

Hager levert haar producten via de Elektrotechnische Groothandels. Er zijn zo'n 200 vestigingen in Nederland, dus altijd wel een ETG-verkooppunt in de buurt. Voor ondersteuning, advies en snelle levering van uw Hager-producten. Uiteraard kunt u als installateur bij ons terecht voor advies en uw bestelling, levering verloopt echter via de groothandel.

Paneelbouwpartners

Ook hebben wij een intensieve samenwerking met paneelbouwpartners. Hager levert een zeer compleet pakket modulaire componenten, aansluitsystemen, behuizingen en bedradingskanalen waarmee complete verdeelsystemen kunnen worden samengesteld. Het assembleren van een verdeler kun u desgewenst laten doen door een van de gecertificeerde Hager paneelbouwpartners. Hager kan hierbij een bemiddelende rol innemen en u begeleiden bij het gehele proces van de aanvraag tot en met de opdracht.

Hager Domoticapartners

Wij hebben een landelijk netwerk van gecertificeerde Hager Domoticapartners, waarmee u kunt samenwerken in een project waarin domotica een rol speelt. Ons domoticapartnernetwerk bestaat uit
  • system integrators,
  • paneelbouwers.
Zij hebben een hoog kennis- en serviceniveau op het gebied van woning- en gebouwautomatisering. Zij bieden desgewenst ondersteuning aan zowel een opdrachtgever als installateur die nog extra kennis kan en wil gebruiken op het gebied van domotica.

KNX - Hager is KNX-partner

KNXKNX is de enige officiële wereldstandaard voor woning- en gebouwautomatisering. Bij KNX zijn 215 toonaangevende fabrikanten aangesloten, die zich alle hebben geconformeerd aan het protocol.