Veelgestelde vragen en antwoorden

Voor het installeren van de IoT-Controller is kennis van IP-netwerken en System mode programmering (ETS) vereist. Hager Domoticapartners hebben een hoog kennisniveau op dit gebied en kunnen ondersteunen in een project. Kijk op hager.nl/domoticapartners
Als hulp bij het installeren is een handleiding gemaakt waarin stap voor stap wordt uitgelegd wat er nodig is voor een compleet werkende domotica-installatie met een IoT-Controller. Je kunt de Quick Guide IoT Controller hier downloaden (PDF, 6,2 MB).

Onderstaand vind je een beknopt overzicht veelgestelde vragen. We adviseren je eerst de Quick Guide goed door te nemen. Daarin staat alle informatie die je nodig hebt.

Veelgestelde vragen over KNX

Geen verbinding met de KNX-bus?
  • Controleer of de Skill geactiveerd is
  • Controleer of het fysieke adres gedefinieerd en ingevoerd is. In dat geval brandt de KNX LED op de voorzijde van de controller groen
  • Het vanaf fabriek ingestelde fysieke adres, is alleen een voorbeeld
Hoe moet je een KNX-project importeren?
  • Controleer het formaat van het bestand:
    - ETS 4-5: “.knxproj” (ons advies: voorkeursformaat voor export)
    - ETS 3-5: “.esf” (let op: dim- en rolluikobjecten worden niet altijd mee geëxporteerd)
  • Zorg ervoor dat in de bestandsnaam geen spaties of speciale tekens aanwezig zijn

Veelgestelde vragen over de cloud

Hoe moet ik een cloud-dienst in de IoT-Controller activeren?
  • Voorwaarde is een actief myhager account
  • Controleer de gebruikersgegevens op myhager
  • Controleer de netwerkverbinding cq. netwerkinstellingen
  • Schakelaar op de IoT Controller moet op “online” staan
Een externe aanbieder (IFTTT, Amazon, Netatmo) is niet te activeren?
  • Controleer de gebruikersgegevens van de bewuste aanbieder.
  • Functioneert de login niet, zoek dan contact met de aanbieder.
KNX-groepsadressen zijn niet zichtbaar?
  • Vanwege data- en bedrijfszekerheid staan KNX-groepsadressen alleen lokaal ter beschikking.
  • Scènes en handmatig toegevoegde KNX-componenten kunnen via de cloud-dienst opgeroepen worden.
  • Zorg dat groepsadressen die via de mediakoppelaar lopen het kenmerk “niet filteren” hebben.
Scènes en componenten niet beschikbaar?
  • Controleer de connectie met myhager
  • Worden de gebruikersgegevens op myhager veranderd, dan moet de cloud-dienst van de IoT-controller opnieuw geactiveerd worden
  • Start de IoT-Controller, na activering van de myhager dienst, opnieuw op

Veelgestelde vragen over skills

Een IoT Skill functioneert niet?
  • Controleer of de skill geactiveerd is.
  • Wordt de skill reeds lokaal gebruikt en bediend (tool of app van de aanbieder)?
    Nee? Neem contact op met de aanbieder.
    Ja? Neem met ons contact op.
  • Controleer de bereikbaarheid van het product in het netwerk of de netwerkinstellingen.
Instellingen, teksten of sorteringen van een IoT-skill veranderen?
  • Neem de instelling van het product van de aanbieder over.
  • De IoT-Controller laadt alle informatie direct uit het apparaat van de externe aanbieder.
Een apparaat zoeken (bijv. Sonos-speaker of Philips Hue-lamp)?
  • Controleer de bereikbaarheid van het apparaat in het netwerk of de netwerkinstellingen.
  • Bedenk dat de automatische zoekfunctie tot 60 seconden kan duren.
  • Gebruik de app van de fabrikant om het apparaat aan het netwerk te koppelen en de daaraan gekoppelde apparaten en diensten (lampen, streaming diensten) te configureren.
Hoeveel apparaten kun je koppelen?
  • Philips Hue: een bridge met max. 50 Hue-lampen
  • Sonos: max. 32 apparaten
  • Amazon Echo: max. 12 apparaten

Veelgestelde vragen algemeen

De IoT-Controller via de app vinden?
  • Controleer de netwerkverbindingen en instellingen. Controleer daarbij de stand van de schakelaar “PC-Auto” en de LED aan de voorzijde
  • Zorg ervoor dat de IoT Controller op “Online” staat (keuzeschakelaar aan de voorzijde)
  • Als alternatief is de handmatige invoer van het IP-adres in de browser mogelijk
Gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten?
  • Schakel de IoT-Controller op “Offline” (keuzeschakelaar aan de voorzijde) en laadt de configuratiesite opnieuw in de browser
  • In “offline”modus is de wachtwoordbescherming gedeactiveerd. Via 'Instellingen' kan een nieuw wachtwoord aangemaakt worden.
Is er een standaard ingesteld admin-wachtwoord?
  • Het standaard ingestelde wachtwoord is leeg
Verzenden van push-berichten?
  • Controleer of het Smart apparaat in de instellingen van de IoT-Controller beschikbaar is
  • De IoT app op het Smart apparaat is een voorwaarde – automatische koppeling van Smart apparaat en IoT-Controller
App op Apple Watch?
  • Controleer of in de app 'Apple Watch' (op uw iPhone), de IoT App geïnstalleerd is.
Bekijk de installatiestappen op de pagina Installatiestappen
Bekijk de downloads en handige tools op de pagina Tools & Service