Hager Expo

De deuren van onze demoruimte in ’s-Hertogenbosch zijn geopend:
de Hager Expo. In deze moderne ruimte kun je diverse oplossingen voor wonen en werken ervaren.

Nieuw: wandel vanuit je luie stoel door de Hager Expo

Bezichtig de Hager Expo zonder dat je naar ons toe hoeft te komen! Met de interactieve tour loop je virtueel door de Hager Expo heen. Zo kun je op je gemak alles rustig bekijken.

Je kunt kiezen uit twee verschillende tours:

Tour 1:
Een tour inclusief tourguide die je stap voor stap meeneemt door de Hager Expo.
Volg de pijlen en klik op de producten voor meer informatie. (note: dit kan ook in VR met de kartonnen Hager cardboard)

Tour 2:
Een tour waarbij je zelf bepaalt in welke volgorde je door de Hager Expo heen wandelt. Begin op een centraal punt en wandel vanuit hier waar je heen wilt.

Beleef het in virtual reality (VR)!
Je kunt de tour niet alleen op de pc bekijken, maar ook beleven in VR. Hiervoor heb je alleen de Hager cardboard en je telefoon nodig. Ervaar het gevoel alsof je daadwerkelijk in de Hager Expo aanwezig bent!

Vraag de Hager cardboard aan en geniet van een levensechte ervaring zonder fysiek aanwezig te zijn!
 

Laat je inspireren...

Installateur, system integrator, elektrotechnisch groothandelaar, projectontwikkelaar en architect, je bent allen welkom in de Hager Expo, om samen met consument of zakelijke eindgebruiker inspiratie op te doen voor jouw project.

In de Hager Expo zijn vele technische hoogstandjes toegepast, maar de techniek staat niet centraal en is voor de bezoeker niet zichtbaar aanwezig. Je zult merken dat bediening eenvoudig is en gebruikerservaring centraal staat. Design, sfeer, emotie en comfort voeren de boventoon. De ruimte bestaat uit een residentieel gedeelte in de vorm van een woonkamer, en een kantoorgedeelte met groot touchscreen. Daarnaast hebben we een moderne koffiebar om je te ontvangen.
6875151.3324

Oplossingen voor kantoor en woning

Je wordt in het kantoorgedeelte rondgeleid langs stijlvolle plafondkanaalsystemen en onzichtbare vloeroplossingen, designzuilen en de nieuwste designschakelaars, terwijl je in de woonkamer onder andere kunt ervaren hoe de juiste setting voor een sfeervol avondje film kijken met één druk op de knop gecreëerd kan worden, waarbij gordijnen vanzelf sluiten, de lichten gedimd worden, en televisie, versterker en film automatisch inschakelen op het voorgeprogrammeerde volume.

Beleef domotica

Je beleeft op verschillende manieren het aanwezige KNX-domoticasysteem. Schakelaars, verlichting, gordijnen, temperatuur, rookmelder, etc. zijn alle geïntegreerd in het aanwezige KNX-domoticasysteem, en je kunt zien hoe alles eenvoudig via schakelaars, touchscreen of iPad bediend kan worden. Doordat de vele mogelijkheden getoond worden in een niet-technische omgeving, kunnen je klanten goed ervaren wat domotica in de praktijk voor hen kan betekenen.

Techniek wordt zo voor iedereen aantrekkelijk.

Afspraak maken

De Hager Expo is tijdens kantoortijden te bezoeken (alleen op afspraak).
Voor een afspraak kun je contact opnemen met de afdeling sales van Hager: