Leveringsschema rondom feestdagen

Onze Europese distributiecentra zijn gesloten op Goede Vrijdag, met Pasen en de Europese feestdag “Dag van de Arbeid” (1 mei). Hierdoor vindt er geen distributie bij jouw bedrijf plaats op maandag 22 april, dinsdag 23 april en op donderdag 2 mei. Daarnaast is Hager Nederland (inclusief kantoor) gesloten op 30 en 31 mei (Hemelvaart). Ook op deze dagen vind er geen distributie plaats. Op 10 juni is het Tweede Pinksterdag en zijn Hager en haar distributiepartners ook gesloten. Ook op vrijdag 21 juni vindt er geen distributie plaats, vanwege Sacramentsdag in Duitsland op 20 juni.

Tijdens feestdagen en kantoorsluiting, vindt er tevens geen orderintake plaats. Onderstaand tref je een overzicht aan van afwijkende afleverdagen vanwege komende feestdagen.

Leveringsinformatie rondom de feestdagen:

Geen distributie op:Geen oderintake en support op:
22-23 april
22 april
30-31 mei
30-31 mei
10 juni
10 juni
21 juni
 

Let op: genoemde aanleverdata zijn afhankelijk van uw vaste aanleverdag(en). Wanneer je door het wegvallen van een aanleverdag je bestelling(en) in dit geval op een andere dag aangeleverd wilt krijgen, kun je contact opnemen met onze afdeling Customer Sales Support (telefoon: 073-642 85 84 of e-mail: info@hager.nl).