Visualisatiesoftware domovea

De huiscentrale voor intelligent wonen

Domovea is de het visualisatiesoftware-platform van Hager. Uniek aan de domoveasoftware is de eenvoudige realisatie van visualisering en het gebruik van data van de KNX-bus. De software is gebaseerd op besturingssysteem Windows.
Met domovea kunnen alle functionaliteiten van gebouwautomatisering vanaf een pc bediend worden. Zo is het mogelijk, verlichting, rolluiken, toegangscontrole en zelfs de temperatuur gemakkelijk vanaf een luie stoel of vanuit kantoor te besturen.

Domovea-software downloaden

Software behorend bij domovea-server TJA450

De meeste actuele versie van de domovea-software en handleiding kunt u downloaden vanaf de centrale domovea-website. Hier worden tevens ook voorgaande versies ter beschikking gesteld.

Klik op de onderstaande koppeling en vervolgens links in het scherm op “Help & ondersteuning”.

Domovea IP-camera's

Domovea ondersteunt standaard een aantal IP-camera’s van bekende merken.
Klik hier voor de lijst: Ondersteunde IP-camera's Domovea (PDF, 46 kB)

De markt ontwikkelt zich echter zeer snel waardoor het soms voorkomt dat een IP-camera niet voorkomt in de standaardlijst. De meeste fabrikanten hanteren binnen één camerafamilie hetzelfde communicatieformaat. Als een ander cameratype binnen dezelfde familie gekozen wordt werkt het meestal ook. Er zijn echter merken die nog niet voorkomen in de lijst. Hager biedt daarom een handleiding aan waarmee ervaren installateurs een IP-camera kunnen toevoegen aan Domovea.

Het gebruik van het pakket en het laden van de eigen gemaakte excam-bestanden is op eigen risico. De gevolgen voor de server vallen buiten de verantwoording en aansprakelijkheid van Hager.

Klik hier (EXE, 1,5 MB) om het pakket te downloaden.