Nieuws: RAL9001 wordt vervangen door RAL9010

De Nederlandse markt kiest steeds meer voor wittere kleuren als neutrale basis voor leef- en werkruimten, zoals RAL9010 en RAL9016. Deze trend is al enige jaren zichtbaar in de binnenhuisarchitectuur.

Wij zien deze trend terug in ons aanbod kabelmanagement. Er is een stijgende vraag naar de kleur RAL9010 (ook wel 'helderwit') en een sterk afnemende vraag naar de kleur RAL9001 (ook wel 'crèmewit'). Als Hager willen we uiteraard tegemoet komen aan de marktvraag. Daarom hebben we de beslissing genomen om per 1 juni 2019 afscheid te gaan nemen van de ooit zo populaire kleur RAL9001 die in de jaren '70 werd geïntroduceerd en nu vaak op basis van gewoonte wordt gecontinueerd.

Deze productie- en leverstop van RAL9001 per 1 juni 2019 geldt voor alle tehalit-kabelmanagementproducten, zoals wandgoten BRS, BRN, kabelgoten LF, FB etcetera.

De kleur RAL9010 vormt een prima alternatief om bestaande ruimtes te moderniseren en de bestaande crèmewitte producten te vervangen.

"Puntjes op de i" met tehalit-kabelmanagement

We gaan het doen!

Kabelmanagementoplossingen zijn de schakel om onze energie- en datawensen op de juiste plek te brengen. Elke ruimte, om in te wonen, te werken, te doe-het-zelven of te ontspannen, vraagt om aansluitpunten voor energie en data.

Voor wand, vloer, plafond of midden in de ruimte hebben we een uitgekiend programma om elke gewenste oplossing mogelijk te maken. Met oog voor techniek en design.

De juiste oplossing voor de klant komt tot stand door het stellen van de juiste vragen gecombineerd met systeemkennis. Volg een kabelmanagement-training of webinar!

Scheepsontwerper in gerenoveerd kantoorpand

Mooie mix van KNX, stalen wandgoot en standaardschakelmateriaal

In het pand van een scheepsarchitect werden stalen goten gecombineerd met ecoline-afdekramen. Een strak resultaat; bekijk het zelf in dit projectoverzicht.Wandgoot configurator

Gemakkelijk je wandgootinstallatie samenstellen en de prijs van verschillende materialen vergelijken, doe je op: www.wandgoot.com

BIM-modellen voor tehalit-systemen

beschikbaar via BIM Object

Download BIM-modellen voor onder meer wandgoot en vloerkanalen. Meer informatie en een link naar BIM Object vind je op:

Brochure De kunst van tehalit

Beleef het zelf

In onze demoruimte zijn diverse tehalit-toepassingen te zien. Bezoek de Expo met je klanten.

Maatwerkservice

Tehalit levert al jarenlang maatwerkservice om aan specifieke klantwensen te voldoen.