Trainingen & Events

Er worden gedurende het jaar verschillende evenementen georganiseerd vanuit Hager. Daarnaast biedt zij haar klanten ook een compleet opleidingsprogramma aan.

Hager presenteert: Hager Live!

"For our customers - and their customers - the world is daily becoming much more complex. It is our task to make their world a bit less difficult through intelligent solutions.” - Daniel Hager (CEO Hager Group)

Hager organiseert exclusief voor onze relaties uiteenlopende events onder de noemer Hager Live! Hierin snijden we actuele thema’s aan, delen onze geplande innovaties en geven je een blik in de toekomst van en met Hager. We maken de impact van mondiale trends tastbaar voor jouw business. En we geven handvatten om jezelf en je bedrijf nog beter te profileren. Door krachten te bundelen en elkaar te versterken hebben we een gezamenlijk bestaansrecht. Dat is Hager Live!

Trainingen bij Hager

Hager investeert al jaren flink in het ontwikkelen en aanbieden van trainingen. Onze trainers zijn technisch specialisten in hun eigen vakgebied en hebben goede didactische kennis en vaardigheden. Hierdoor zijn de trainingen zeer leerzaam, praktijkgericht en vaak direct toepasbaar in projecten, maar bovenal plezierig om te volgen.

Hager beursagenda

Hager neemt deel aan een groot aantal beurzen en evenementen die gedurende het jaar in het land worden georganiseerd. Ook ondersteunen we met grote regelmaat onze trouwe partners als zij een beurs of evenement organiseren.