Hager Live!

Samen bouwen aan een uitdagende en inspirerende toekomst.

Dit is Hager Live!

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Samen met jou willen we richting geven aan de ontwikkelingen in de markt. Dit doen we door verschillende Hager Live events.

Tijdens de Hager Update kijken we samen naar trends en technische innovaties, die invloed hebben op onze branche en de markt.

In het Hager Café ontmoeten we je graag op een locatie bij jou in de buurt om nieuws uit te wisselen en te praten over wat jou bezighoudt in je dagelijks werk.

De Hager Experience is er speciaal voor jou én je gezin. Als echt familiebedrijf vindt Hager het belangrijk dat er naast werk ook aandacht is voor ontspanning.

Tijdens de Hager Inspires city trip kunnen jij en je partner een kijkje achter de schermen van inspirerende projecten nemen.

Door krachten te bundelen en elkaar te versterken hebben we een gezamenlijk bestaansrecht. Dat is Hager Live! Doe jij ook mee?

Hager Café

Kom een drankje doen met diverse Hager-collega's en vakgenoten. Bij jou in de buurt ontmoeten we elkaar in een gezellige omgeving. We wisselen het laatste nieuws uit en praten over wat jou bezighoudt in je vak.

Volgende Hager Café:
  • Het volgende Hager Café is in het najaar 2019.

Hager Experience

3002201.3624
Als echt familiebedrijf bieden we onze relaties graag een familie-uitje! De Hager Experience is een exclusief uitje om samen met je gezin of partner van te genieten. Laat je verrassen, ontspan en geniet met elkaar.

Volgende Hager Experience:
  • De volgende Hager Experience is 22 oktober 2019.

Hager Inspires

Een nieuw event in de Hager Live kalender! Ga mee op city trip en laat je inspireren door de techniek achter aansprekende gebouwen. Een verzorgde dag om ook je partner te laten zien wat jouw werk inhoudt.

Volgende Hager Inspires:
  • De volgende Hager Inspires is in 2019.

Hager Update

3002201.3624
Hager Update is een interactief event, waarin we samen kijken we naar de grote technische trends en daarbij de vraag stellen: ‘Wat is de impact van deze ontwikkelingen op onze branche en de dagelijkse praktijk?’

Volgende Hager Update:
  • De volgende Hager Update is in het voorjaar van 2019.

Meer events

Hager Co-creatie
In een kleinschalige én interactieve co-creatie setting denken we samen na over productontwikkelingen. Zo zorgen we dat onze nieuwe producten perfect aansluiten bij jouw praktijkervaringen en eisen.
3172001.5924

Wat is Hager Live?

In dit filmpje zie je in één minuut wat Hager Live is en waarom we deze evenementenkalender hebben opgezet. Hou onze nieuwsbrief in de gaten en doe ook mee!


3172001.5924