Hager Experience

Op 24 juni jl. organiseerde Hager een eerste Hager Experience. Hager Experience is één van de vijf soorten events binnen het Hager Live concept.

'Papa, mag ik volgende keer weer mee naar Hager?'

Zo’n 400 personen woonden 24 juni de eerste editie van Hager Experience bij. Een event waarbij Hager de installatiepartners de mogelijkheid geeft om met zijn of haar gezin een leuke dag te beleven. De bioscoop Cinemec in Ede was volledig opgetuigd en ingericht met Hager Experience. Naast de films Apenstreken en Jurassic World was er nog een hoop meer te beleven. De dag stond bol van gezelligheid, smakelijke versnaperingen, leuke verrassingen, informele interactie. Een tweetal mooie uitspraken tijdens deze dag: “Papa, mag ik volgende keer weer mee naar Hager?” en “Hager is echt leuk, we voelen ons echt een VIP!”

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van dit event.

Kijk voor een compleet overzicht van alle filmposters op www.fototainer.nl (gebruik als wachtwoord 'MOVIE')
6674201.5924

De uitslag van de kleurplatenwedstrijd

Heel veel kinderen hebben een mooie kleurplaat gemaakt tijdens de Experience. Ook zijn er heel veel leuke namen bedacht voor het Experience poppetje. De winnaars zijn bekend! Zij krijgen hun prijs - een bioscoopbon om met het gezin nóg een keer gezellig naar de film te gaan - thuisgestuurd.
De mooiste kleurplaat
van Ilana Vullings
De leukste naam voor het poppetje: "Enzo"
van Thomas van den Hoed

Wat is Hager Experience?

Tijdens de Hager Experience gaat het nu eens niet over werk en installatietechniek. Maar om de andere dingen die belangrijk zijn in jouw leven: je gezin, partner, interesses en hobby’s. We bieden onze relaties een exclusieve ervaring om samen met gezin of partner van te genieten. Laat je verrassen, ontspan en geniet van een heerlijke dag of avond uit.

Hager Experience is een onderdeel van Hager Live .